KOMBI KAO I SVAKI DRUGI? Raspametićete se kad zavirite u unutrašnjost novog Mercedesovog vozila! (VIDEO)

Mercedes Benz Viano 3
Printscreen

Mercedes Viano Klassen možda na prvu izgleda kao “običan” kombi, ali pogledajte šta se krije u njegovoj unutrašnjosti.

 

Nemačka kompanija Klassen koja se bavi prerađivanjem automobila, kao bazu je uzela Mercedesov Viano i od njega napravila vozilo koje nudi neviđenu količinu luksuza.

Sigurni smo da će Klassen imati pune ruke posla kad slike koje vam danas donosimo dospeju do raznih šeika, multimilijardera ili rep zvezda. Dovoljno je reći da će ovo vozilo biti predstavljeno na sajmu automobila u Monaku koji se održava pod pokroviteljstvom porodice Rotšild koja je već više od dva veka predmet teorija zavera u kojima su predstavljeni kao vladari sveta iz senke.

Kao što smo već rekli, Klassen je kao bazu uzeo Mercedesov Viano, prepolovio ga i dodao kompletno novi centralni deo iz čega je proizašla produžena verzija za kojom bi se sada verovatno i okrenuli.

No, najveće promene Viano je doživeo iznutra. Iako ne znamo tačan broj, verujemo da je celo krdo krava platilo životima kako bi se u kožu obukla čitava unutrašnjost. Tu je i nekoliko televizora, svi gedžeti koje vam padnu na pamet, nekoliko minibarova opremljenih šampanjcima i sef koji otvarate otiskom prsta.

Gotovo svime što se nalazi u automobilu upravljate daljinski putem aplikacije na tabletima, a kako u stvari izgleda unutrašnjost ovog luksuznog aviona na točkovima možete pogledati u videu koji vam donosimo u nastavku.