TRAŽITE POSAO? Posetite regionalni ONLAJN sajam zapošljavanja, čeka vas 250 radnih mesta

posao
pixabay.com

Kandidatima će osim mogućnosti onlajn konkurisanja biti omogućen i razgovor (live chat) s poslodavcima.

 

Regionalni onlajn sajam zapošljavanja “Virtuelni dani karijera i znanja 2017.” počinje danas i trajaće do 18. oktobra.

Najavljeno je da je to prilika za zaposlenje na oko 250 radnih mesta, u pet tematskih odeljka – HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo.

Osoblje u Srbiji traže: “Nordeus”, “Infostud”, “Delhaize”, “P3 Communications”, “Sitel SBA”, “Milšped”, “Mercator S”, “Adria Media Group”, “Raiffeisen”, “eFront”, “Nelt”, “Norma grupa”, “Naftna industrija Srbije” (NIS), “ComData”, Studio “Moderna”, “Ubisoft”, “Hutchinson”.

Priliku za zaposlenje pružaju i “Joorney”, “Ernst & Young”, “Webcom / Callidus Cloud”, “Metro Cash & Carry”, “Mitto Technologies”, Credit Agricole banka, UniCredit banka, “Global Engineering Technologies” i obrazovni sajtovi “Najstudent” i “Kursevi.

Kao regionalni izlagači, koji nastupaju na tržištima Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine učestvovaće Addiko banka, “Lidl” i “Lafodia Sea Resort”.

Kandidatima će osim mogućnosti onlajn konkurisanja biti omogućen i razgovor (live chat) s poslodavcima.

Kao i prethodnih godina, osmi sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.com iz Srbije, Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Tokom sajma posetioci će moći da i fizički pristustvuju panel-diskusijama u prostorijama centra “Startit” u Beogradu u subotu, 14. oktobra, od 11.00, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o radnim mestima za kandidate bez iskustva.