Vesti  Biznis

Studenti iz celog sveta ovog aprila u Beogradu

Beograd će i ove godine ponovo biti domaćin međunarodnog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja, BBICC 2014. Učesnici sa 12 svetskih univerziteta će se takmičiti u rešavanju istog poslovnog problema u periodu od 1. do 6. aprila na Fakultetu organizacionih nauka.
Autor: Dnevno.rs Foto: Dnevno.rs
Vreme: 17:41h | 20. februar. 2014.
0

Na ovogodišnjem BBICC-u (Belgrade Business International Case Comptetition) učestvuju timovi studenata sa univerziteta iz SAD-a, Kanade, Australije, Singapura, Tajlanda, Danske, Norveške, Holandije i Portugala. Studenti će tokom boravka u našoj zemlji imati priliku da se upoznaju sa srpskom kulturom i istorijom, glavnim gradom, kao i sa sa svojim kolegama iz drugih delova sveta.

Nakon uspešno organizovanog prvog globalnog takmičenja u rešavanju poslovnih studija slučaja, Fakultet organizacionih nauka je ponovo dobio priliku da organizuje jedno ovako prestižno takmičenje. Džerome Tan, član pobedničkog tima sa univerziteta iz Singapura, nakon  BBICC 2013 izjavio je: "Od momenta kada smo stigli u Beograd, organizacija je bila izuzetna. Vidi se da ste mnogo truda uložili kako bismo se osećali prijatno tokom celog događaja. Drago nam je što smo pobednici prvog BBICC takmičenja, koje je na najbolji način predstavilo vašu zemlju". Studente Nacionalnog univerziteta Singapur ćemo i ove godine videti na takmičenju u Beogradu.

Za više informacija možete posetiti sajt www.bbicc.org.

Tagovi

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.