Sakrij oglas
 Veličina slova Zajednički projekti

Ujedinjeni Arapski Emirati ulažu u infrastrukturu u Srbiji

Ministarstvo građevine i kompanija „Global kapital advajzers menadžment” potpisali su memorandum o saradnji.

Kompanija iz UAE najavljuje velike investicije u Srbiji u oblasti infrastrukture i građevinarstva. Među projektima u koje će GCAM ulagati, prema rečima ministra građevinarstva i urbanizma Velimira Ilića, nalaze se Kargo centar Lađevci, stanogradnja, turizam, autoputevi i agrobiznis.

Prema rečima Ilića, najpre će biti izrađene kvalitetne studije i projektna dokumentacija, nakon čega će početi i realizacija projekata.

Te investicije će biti realizovane kroz zajedničko finansiranje putem Fonda u koji će ova kompanija iz Emirata uložiti prvih 10 do 15 miliona evra.

(Večernje Novosti)  • Autor: Priredio: B. A.
  • Photo: Telegraf
  • Datum: sreda, 07. avgust 2013. u 17:28
 

      
Poslednje vesti
Biznis Mišković gubi 'Najk': Evo ko će ih zastupati umesto 'Delta Holdinga'

Kako se može videti iz brojnih oglasa za posao koji su osvanuli ovih dana na internetu, glavni zastupnik brenda 'Najk' u Srbiji od 2015. godine biće kompanija 'Sport tajm'.

Biznis Radnicima umesto plate nude grobna mesta i pijačne tezge

Javno preduzeće 'Beli izvor' iz Vrnjačke Banje prebija dugovanja sa radnicima tako što im umesto neisplaćenih zarada iz prošle godine daje u zakup grobna mesta u gradu, piše 'Blic'.

Biznis Može da se leti za Tel Aviv: Situacija 'sporadično nestabilna'

Američka Federalna uprava za civilno vazduhoplovstvo (FAA) ukinula je zabranu letova putničkih aviona za Tel Aviv, ali je upozorila prevoznike da je situacija sporadično 'veoma nestabilna' zbog sukoba

Biznis Vapaj očajnih radnika: Vučiću, pomozi!

Pre dve godine tri proizvodne hale Prvog maja kupila je slovenačko-engleska firma AHA grupa za 2,1 milion evra i od države dobila subvencije u iznosu od 6,64 miliona evra.

Izdvojeno
Najčitanije