Sakrij oglas
 Veličina slova Zajednički projekti

Ujedinjeni Arapski Emirati ulažu u infrastrukturu u Srbiji

Ministarstvo građevine i kompanija „Global kapital advajzers menadžment” potpisali su memorandum o saradnji.

Kompanija iz UAE najavljuje velike investicije u Srbiji u oblasti infrastrukture i građevinarstva. Među projektima u koje će GCAM ulagati, prema rečima ministra građevinarstva i urbanizma Velimira Ilića, nalaze se Kargo centar Lađevci, stanogradnja, turizam, autoputevi i agrobiznis.

Prema rečima Ilića, najpre će biti izrađene kvalitetne studije i projektna dokumentacija, nakon čega će početi i realizacija projekata.

Te investicije će biti realizovane kroz zajedničko finansiranje putem Fonda u koji će ova kompanija iz Emirata uložiti prvih 10 do 15 miliona evra.

(Večernje Novosti)  • Autor: Priredio: B. A.
  • Photo: Telegraf
  • Datum: sreda, 07. avgust 2013. u 17:28
 

      
Poslednje vesti
Biznis U ovim situacijama najbolje je da ćutite

Vreme je danas najskuplje. Svi ga koriste maksimalno, trude se da što više urade u jedinici vremena i što više kažu. Tako su, recimo, ćutanje i tišina između dvoje ljudi postali neprijatna i neobična

Biznis Evo kako da ostavite dobar utisak na razgovoru za posao

Na nesreću dosta mladih, i možda ne tako mladih, zna koliko je teško doći do posla, pa čak i do razgovora za posao. Uspeh je biti uzet u razmatranje od strane poslodavca, ali tu se priča ne završava.

Biznis Rusija preti Evropi: Poskupeće vam gas

Rusija je upozorila da će novi talas zapadnih sankcija protiv Moskve rezultirati višim cenama energenata za evropske potrošače.

Biznis Cena hleba ne sme biti viša od 46 dinara

Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da maloprodajna cena vekne hleba od brašna 'T-500' ne sme preći 46 dinara.

Izdvojeno
Najčitanije