Sakrij oglas
 Veličina slova Zajednički projekti

Ujedinjeni Arapski Emirati ulažu u infrastrukturu u Srbiji

Ministarstvo građevine i kompanija „Global kapital advajzers menadžment” potpisali su memorandum o saradnji.

Kompanija iz UAE najavljuje velike investicije u Srbiji u oblasti infrastrukture i građevinarstva. Među projektima u koje će GCAM ulagati, prema rečima ministra građevinarstva i urbanizma Velimira Ilića, nalaze se Kargo centar Lađevci, stanogradnja, turizam, autoputevi i agrobiznis.

Prema rečima Ilića, najpre će biti izrađene kvalitetne studije i projektna dokumentacija, nakon čega će početi i realizacija projekata.

Te investicije će biti realizovane kroz zajedničko finansiranje putem Fonda u koji će ova kompanija iz Emirata uložiti prvih 10 do 15 miliona evra.

(Večernje Novosti)  • Autor: Priredio: B. A.
  • Photo: Telegraf
  • Datum: sreda, 07. avgust 2013. u 17:28
 

      
Poslednje vesti
Biznis Šta se krije iza dobiti 'Er Srbija'?

Transparentnost Srbija navodi da je iznos taksi kojih se Aerodrom Beograd odrekao za devet meseci 2014. godine u korist kompanije Air Serbia, šest puta veći od profita tog avioprevoznika.

Biznis VUČIĆ NA KOPAONIKU: Imamo suficit, ne znamo šta ćemo sa parama

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su u prva dva meseca ove godine ostvareni 'izuzetni i neočekivani rezultati' u budžetu.

Biznis VULIN NEZAPOSLENIMA: Novca ima dovoljno, ali ne i spremnosti da se preuzme odgovornost za sopstveni život

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da ne sme izostati podrška države svima koji su se odlučili za pokretanje sopstvenog posla.

Biznis Bil Gejts opet najbogatiji čovek sveta

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts prvi je na ovogodišnjoj listi najbogatijih ljudi na svetu časopisa Forbs, drugu godinu zaredom.

Izdvojeno
Najčitanije