Sakrij oglas
 Veličina slova Zajednički projekti

Ujedinjeni Arapski Emirati ulažu u infrastrukturu u Srbiji

Ministarstvo građevine i kompanija „Global kapital advajzers menadžment” potpisali su memorandum o saradnji.

Kompanija iz UAE najavljuje velike investicije u Srbiji u oblasti infrastrukture i građevinarstva. Među projektima u koje će GCAM ulagati, prema rečima ministra građevinarstva i urbanizma Velimira Ilića, nalaze se Kargo centar Lađevci, stanogradnja, turizam, autoputevi i agrobiznis.

Prema rečima Ilića, najpre će biti izrađene kvalitetne studije i projektna dokumentacija, nakon čega će početi i realizacija projekata.

Te investicije će biti realizovane kroz zajedničko finansiranje putem Fonda u koji će ova kompanija iz Emirata uložiti prvih 10 do 15 miliona evra.

(Večernje Novosti)  • Autor: Priredio: B. A.
  • Photo: Telegraf
  • Datum: sreda, 07. avgust 2013. u 17:28
 

      
Poslednje vesti
Biznis Bajatović tvrdi: Biće Južnog toka!

Gasovod Južni tok će se graditi na ovaj ili onaj način i oko toga nema dileme, izjavio je danas direktor Srbijagasa Dušan Bajatović i naglasio da nije ugroženo snabdevanje Srbije gasom.

Biznis Drugi Palma: Ovaj čovek je sam sebi smanjio platu!

Predsednik opštine Ljig Dragan Lazarević smanjio je sebi platu, dajući tako, kako je obrazložio, doprinos merama štednje koje sprovodi Vlada Srbije.

Biznis OD KOJIH PARA: Jorgovanka Tabaković od NBS pravi lekarsku ordinaciju?

Narodna banka Srbije uskoro će plaćati izabrane lekarske ordinacije čiji će doktori pružati lekarske usluge zaposlenima u zgradi banke.

Biznis Foodpanda i Donesi.com udružili snage!

Svetski portal za naručivanje hrane putem interneta, Foodpanda, aktivan u preko 40 zemalja, na pet kontinenata, postao je partner sa servisom Donesi.com u Srbiji, Bosni i Hercegovini, i Crnoj Gori. Po

Izdvojeno
Najčitanije