SREĆNI DOBITNICI: Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca OSVOJILI STANOVE u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”

uzmi račun
rts

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu. To su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca. U direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a izvučeni su i dobitnici 12 automobila "fijat 500l" kao i dobitnici četiri putovanja. Ostale nagrade izvlače se uz lajv strim na portalu RTS-a a biće izvučeno ukupno 179 nagrada.

 

Dobitnici stanova u Beogradu su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca!

Sofija Manojlović je u izjavi za “Kurir” rekla da je veoma uzbuđena, i da joj treba vremena da razmisli da li će se preseliti u Beograd:

Rođeni brat me zvao i javio mi da sam dobila stan. Ćerka je dobila stomačni virus, pa smo i roditelji i ja toliko okupirani, da nismo izvlačenje ni gledali. Još uvek ne verujem da se sve ovo dešava meni. Ne znam šta ću da radim, da li ću da se sa ćerkom preselim u Beograd. Toliko sam uzbuđena, treba mi vremena da o svemu razmislim, kaže za “Kurir” Sofija Manojlović (27)

Dobitnici automobila “fijat 500L” su Sandra Kujčanović sa Novog Beograda, Snežana Šarić iz Panonije, Aleksandra Najkrajkućin iz Kikinde, Marica Stanojev iz Bečeja, Marija Đurić iz Lazarevca, Bora Gilezan iz Zrenjanina, Milenko Vrgoč iz Čelareva, Jadranko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević iz Sovljaka, Goran Stojadinović iz Vlasotinca, Milivoje Tomić iz Vrnjačke banje i Josin Subić iz Uzdina.

U Grčku putuju Đuro Tutuš iz Novog Sada i Miodrag Živanović iz Kragujevca. Dobitnik putovanja u Pariz je Ksenija Bunić sa Novog Beograda a putovanja u Njujork Zvonimir Marković iz Kragujevca.

Za izvlačenje koverti bili su zaduženi – bacač kugle, Asmir Kolašinac, desetobojac, Mihail Dudaš, strelkinja, Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić koji su podržali Godinu borbe protiv sive ekonomije.