PRAVO MALO BOGATSTVO: Čuli ste za najprodavaniji, ali ovo je ubedljivo NAJSKUPLJI PROIZVOD U IKEINOM KATALOGU (FOTO)

IKEA
dnevno.rs/kolaž

Detaljno smo prelistali IKEA katalog i pronašli ubedljivo najskuplji, ali i najjeftiniji proizvod koji je moguće pronaći u robnoj kući u Bubanj potoku.

 

Retko šta je toliko obećavano u Srbiji kao dolazak IKEA robne kuće! Od kada je najveći maloprodajni lanac prodavnica nameštaja u Evropi otvorio vrata potrošačima u našoj zemlji – niko ne prestaje da priča o proizvodima i uslugama koje nude Šveđani. Osim najprodavanijeg artikla na otvaranju, načina onlajn naručivanja, u međuvremenu je otkriveno čak i šta se to najviše krade iz prodavnice.

Ipak, kako su cene te koje izazivaju najviše komentara posetilaca IKEE, detaljno smo prelistali katalog i pronašli ubedljivo najskuplji, ali i najjeftiniji proizvod koji je moguće pronaći u robnoj kući u Bubanj potoku.

PROUČILI SMO KATALOG IKEE: Evo kakve su CENE U PRODAVNICI i šta se može KUPITI ZA MANJE OD 1000 DINARA!

NIŠTA NIJE SKUPO KAO KUHINJA

Sloboda da stvarate kuhinju iz snova istovremeno privlači i plaši. Privlači, jer imate apsolutnu slobodu da sami kreirate vaš kuhinjski prostor. Imate mogućnost da ostavite lični pečat i da svakodnevno gledate detalje o kojima ste oduvek maštali.

Sve to zvuči lepo, ali koliko vam se samo puta dogodilo da sve zamislite, a onda kada “brojke” stavite na papir i pogledate računicu, odjednom vam se zavrti u glavi? Upravo to je ono što mnoge plaši!

Dok smo detaljno prelistavali IKEA katalog, sa željom da pronađemo najskuplji proizvod, za oko nam je zapala prelepa kuhinja. Baš ona o kojoj mnoge žene maštaju. Ipak, pogled na dole i broj od šest cifara istog trena nas je “probudio”, pa smo ubrzo shvatili zašto je strana naslovljena sa: “Ti samo sanjaj, a nama prepusti sve ostalo”.

Nije nam bilo potrebno previše vremena da shvatimo da je ova kuhinja ubedljivo najskuplji proizvod u celom IKEA katalogu. Cena iznosi čak 831.900 dinara!

U nastavku možete pogledati kako izgleda METOD/VOXTORP kuhinja:

 

METOD kuhinja s VOXTORP svetlobež vratima visokog sjaja, frontovima fioka, VOXTORP vratima u imitaciji orahovine i MAXIMERA fiokama s mekim zatvaranjem. Cena: 831.900 RSD (FOTO: Dnevno.rs/IKEA katalog)

Šta je sve uključeno u cenu kuhinje? 

Ukupna cena obuhvata elemente, frontove, radne ploče, šarke, sudopere, slavine, bočne ploče, ukrasne trake, odnosno lajsne, nogare, postolja, ručice, odnosno drške i uređaje. Ostali detalji, kao što su rasveta i umeci, predstavljaju izbor potrošača i kupuju se zasebno. Važno je napomenuti, da ova kuhinja uključuje i mehanizam za mekano zatvaranje vrata.

Ipak, nemojte se iznenaditi ukoliko se cena iz kataloga razlikuje od cene prikazane u robnoj kući.

Cene artikala prikazane u katalogu indikativne su, te se mogu razlikovati od cena prikazanih u robnoj kući, u zavisnosti od: stanja na zalihama, pogrešno istaknutih cena na pojedinim artiklima, trgovinskog podsticaja koji važi za određene artikle, štamparskih grešaka itd. Smatra se važećom samo cena koja je iskazana na deklaraciji u robnoj kuči IKEA – stoji u saopštenju švedske kompanije.

Da li ovo znači da ćete, ako se i odlučite za ovu kuhinju, istu platiti jeftinije ili još skuplje, moraćete da saznate direktno u prodavnici.

AKO STE SE ZAPITALI KOJI PROIZVOD JE NAJJEFTINIJI…

Ukoliko ste pod budnim okom propratili dešavanja povodom otvaranja 400. robne kuće IKEA na svetu, a prve u Srbiji, onda vam je sigurno poznat i podatak da je “Oftast” činija bila najprodavaniji artikal na otvaranju. Nju je iz robne kuće ponelo 2.449 posetilaca, a cena popularne činije iznosila je samo 69 dinara. 

Međutim, ukoliko mislite da je ujedno reč i o najjeftinijem artiklu – varate se, jer za samo 49 dinara možete kupiti saksiju za cveće, odnosno držač za čajnu svećicu.