LAKA ZARADA: Ova trudnica zarađuje za školovanje na bizaran ali LEGALAN NAČIN!

Test za trudnoću
Freedigitalphotos.net/sattva

"Trudna sam tri meseca i prodajem pozitivne testove za trudnoću. Cena jednog je 25 dolara, a ako kupac zbog primopredaje mora putovati više od 95 kilometara, dajem mu dva za 35", piše u oglasu koji je na internet stranici "Craigslist" objavila Amerikanka sa Floride.

 

Ova žena želi da ostane anonimna a u oglasu je objasnila kako je  svesna da je potražnja za pozitivnim testovima u SAD-u velika. Naglašava ipak da je ne zanimaju razlozi kupovine svakog od klijenata.

– Možda se žele nekome narugati, nasmejati na tuđ račun ili napakostiti bivšem partneru, što god da je, molim vas, zadržite to za sebe – napisala je trudnica.

 
Nakon mnogobrojnih pritužbi, internet stranica je uklonila  sporni oglas, ali novinarka na tajnom zadatku uspela je kontaktirati ženu. Donela joj je nekorišćeni test na trudnoću. Trudnica je otišla u toalet a nekoliko minuta kasnije predala joj je pozitivan “štapić”, prenosi Hafington post.

 – Radim ono što svaki dan moram obaviti bar desetak puta – uriniram, ali sad za to dobijam i novac. Studiram i moram nekako finansirati školovanje, a ovo mi se činilo idealnim – reči su buduće majke sa Floride.

Bivši agent FBI-ja i advokat Dejl Karson kaže da nije protivzakonito prodavati urin, ali kupac koji na taj način namerava nasamariti druge, može biti krivično gonjen zbog prevare.