“UZMI RAČUNI POBEDI”: Danas prvo izvlačenje, sreću gledaocima donose glumci i sportisti

koverte
printscreen/youtube

Danas je izvlačenje nagrada u prvom krugu igre "Uzmi račun i pobedi", a direktan prenos je od 17.45 na Prvom programu RTS-a.

 

U bazenu površine 270 kvadratnih metara, sada je više od četiri miliona koverti. Petočlana komisija, koju čine predstavnici tri ministarstva, Poreske uprave i kompanije “Masterkard,” konstatuje da je zasada sve u redu.

– Ova nagradna igra je jedna od najvećih nagradnih igara, i zato je za komisiju poseban izazov. Radićemo u skladu sa pravilima o nagradnoj igri i poštovaćemo u potpunosti zakon i sve akte – ističe predsednica Komisije Stanija Višekruna.

Među 177 nagrada u prvom od četiri izvlačenja su dvosoban stan u Beogradu, 12 automobila fijat 500 L, po jedno putovanje u Pariz i u Grčku, odmor za dve osobe na Zlatiboru i Staroj planini, veći broj mašina za sudove i veš, frižideri, računari, tableti, televizori, mikrotalasne peći…

Sreću će dobitnicima doneti sportisti, i glumci serije Vojna akademija. Reditelj, užurban, priznaje da ovo ne spada u najsloženije projekte, ali se svakako ubraja u najosetljivije.

– Činjenica je da spada u jedan od najodgovornijih projekata, iz prostog razloga što je naša dužnost i želja da to uradimo na najtransparentniji način – kaže reditelj javnog izvlačenja Darko Kamarit.

Nagradna igra je jedna od 68 mera u godini borbe protiv sive ekonomije.