Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Deset tajnih organizacija koje vladaju svetom (VIDEO)

Mistični kultovi, politička udruženja i verske organizacije su udruženja koja navodno vladaju svetom, ali su i dalje prekrivene velom misterije.

Misterija Novi dokazi: Egipatske piramide gradili vanzemaljci

Odavno postoji teorija da su egipatske piramide zapravo gradili vanzemaljci. međutim, do sada nije postojao nijedan opipriv i uverljiv dokaz za to.

Misterija ZAVERA VEKA: Titanik je potopljen da bi bankari pokorili svet!

Američki bogataši - Džohn J. Astor IV, Isidor Straus i Benjamin Gugenhajm bili su protiv osnivanja Federalnih rezervi. Svi su poginuli na Titaniku. Datum osnivanja FED smatra se početkom Novog svetsko

Misterija Putnici u čudu: Autoputem prevozili misteriozni objekat (VIDEO)

Vozači na autoputu u blizini grada Kornvola u Velikoj Britaniji ostali su u čudu kada su videli vozilo koje je prevozilo neobičan teret.

Izdvojeno