Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Kosti vanzemaljaca pronađene na Marsu? (FOTO)

Do sada su zabeleženi snimci na kojima se vide kosti koje liče na građu iguane, mačke i dinosaurusa, a takođe je uočena i misteriozna svetlost, kao i objekat koji liči na igračku broda.

Misterija Ovo je snimak koji je šokirao svet: Kakvo je ovo biće koje je spaslo čoveka sigurne smrti? (VIDEO)

Sigurnosne kamere pokazale su jezivu scenu spasavanja čoveka od sigurne smrti. Niko ne može da utvrdi koje je ovo stvorenje?

Misterija Misteriozni objekat na nebu uznemirio građane (VIDEO)

Leteći objekat koji je u ponedeljak kružio nebom postao je prava atrakcija na internetu.

Misterija Rendgen otkrio strašnu tajnu koju je statua Isusa skrivala vekovima (VIDEO)

Stručnjaci koji su statuu Isusa Hrista stavili pod rendgen šokirali su se onim što su otkrili.

Izdvojeno