Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Krenuo da prošeta psa, a onda je na nebu ugledao NESVAKIDAŠNJI PRIZOR (VIDEO)

Kada je Kreg Lauter kasno uveče izveo svog psa u šetnju pored svog doma u Engleskoj, neobjašnjiva pojava na nebu mu je privukla pažnju.

Misterija Zbog ovoga je NASA prekinula prenos: KONAČAN DOKAZ da vanzemaljci postoje?(VIDEO)

Nedavno je NASA optužena kako je prekinula direktan prenos sa Međunarodne svemirske stanice kada je primetila kako se približava NLO.

Misterija ZVANIČNO OTKRIVENO: Vlasti u Arizoni snimili porodicu Bigfuta?! (FOTO)

Ministarstvo sabraćaja iz Arizone u Americi je pre nekoliko dana na svojoj Fejsbuk stranici postavilo snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi cela porodica Bigfuta!

Misterija DA LI STE VIDELI OVOG ČOVEKA? Njegov slučaj niko ne ume da objasni (FOTO)

Sve je počelo 2006. godine u Njujorku kada je jedna mlada žena svom psihijatru nacrtala skicu čoveka koga je konstantno sanjala. Tvrdila je da joj čovek ponekad da prijateljski savet, ali samo u snovi

Izdvojeno
Najčitanije