Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Srbi krivi za napad na Svetski trgovinski centar?! (VIDEO)

Svetski trgovinski centar (STC) u Njujorku je bio kompleks sedam zgrada oko centralnog trga, blizu južnog kraja Menhetna. Dve velike kule bliznakinje su sa 417 i 415 m visine predstvaljale najviše zgr

Misterija POTVRĐEN DATUM: U Zemlju će udariti ogroman asteroid, koban za čovečanstvo

Naučnici su zabrinuti jer asteroid u komadu drže kohezivne sile koje nikada do sada nikada nisu registrovane.

Misterija Ceo svet je u strahu: Slede tri dana potpunog mraka na Zemlji!

Sve je poprimilo mnogo ozbiljniju notu, kada je čak i NASA potvrdila ove informacije.

Misterija Proročanstvo starca Gavrila: Beograd više nema blagoslov da bude prestonica, a na vlasti su pokvarenjaci

No Šiptari neće stati, granicu će stalno pomerati. Strani vladari će ih sve parama podržavati, i oni će Srbina sa svoje zemlje isterati, pritisnuće ga nevoljama i tamo narod srpski neće imati nikakva

Izdvojeno
Najčitanije