Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Misteriozni džinovski simboli na zemlji zbunili naučnike (VIDEO)

Više od 50 geoglifa, odnosno velikih simbola ugraviranih u zemlju, pronađeno je u severnom Kazahstanu.

Misterija Naučnici otkrili deo vode na Zemlji koji je stariji od Sunca

Naučnici tvrde da je voda u okeanima na Zemlji starija od samog Sunca. Ako je ovo istina, postoji velika verovatnoća da ipak nismo sami u svemiru!

Misterija Na Rtnju pronađen pastir iz Grčke koji je mislio da je 1800. godina! (FOTO)

Mistika Rtnja, piramidalne planine u Timočkoj krajini, poznata je vekovima.

Misterija Snimak od koga se ledi krv u žilama: Mumija deteta već decenijama neprestano trepće (VIDEO)

U katakombama na Siciliji već decenijama se, s vremena na vreme, ponovi prizor koji ledi krvi u žilama! Mumija deteta počne da otvara i zatvara oči!

Izdvojeno
Najčitanije