Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Ovo je najskuplji sat na svetu, a njegova tajna ubila je sve koji su ga posedovali!

Sat, koji je poznat kao najskuplji, najsloženiji, ali ujedno i najlepši sat na svetu, nedavno je prodat za 15 miliona funti (18,7 miliona evra).

Misterija OTKRIVENA MISTERIJA: Evo kako su sagrađene piramide

Nauka već dugo traži odgovor na ovo pitanje, zbog čega mnogi naivci vjeruju u vanzemaljsko porijeklo ovih građevina. Istina je impresivnija i pokazuje koliko su ljudi iz davnina zapravo bili genijalni

Misterija Istina o 11. septembru: Ovo je čovek koji je srušio Svetski trgovinski centar? (FOTO)

Jedan sumnjivi leš pronađen 2012. godine otvara mnoga pitanja na koja zvaničnici ne žele da daju odgovore!

Misterija SNAŽAN BLJESAK Vatreno nebo iznad Rusije uznemirilo stanovnike (VIDEO)

Misteriozna svetlost iznad Urala napravila je pravu pometnju među stanovništvom, a vojska tvrdi da tog dana nije izvodila nikakve vežbe.

Izdvojeno
Najčitanije