Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Sad je sve jasno - Ovo je izvorno ime američke invazije na Irak (VIDEO)

Motivi američkog uplitanja u situaciju u Iraku uvek su bili predmet diskusija. Prvobitno ime vojne akcije SAD na tu zemlju možda krije odgovor.

Misterija Majka objavila snimak kao dokaz: 'Mog sina posećuju patuljci' (VIDEO)

Snimak, koji je objavljen u aprilu, postao je veliki hit na društvenim mrežama.

Misterija Svet konačno spreman za dokument koji će otkriti sve tajne Biblije?! (VIDEO+FOTO)

Kodeks Zakintos (The Codex Zacynthius) se smatra ključnim tekstom za proučavanje razvoja Novog Zaveta. Ipak, do sada, njegovo proučavanje je bio ograničeno.

Misterija Telepatija je oduvek bila moguća? Oni to dokazuju!

Jedna osoba u Indiji i jedna u Francuskoj uspele su da komuniciraju bez ijedne izgovorene ili napisane reči i bez vizuelnog kontakta - isključivo putem misli!

Izdvojeno