Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija PROROČANSTVO SVEŠTENIKA: Čeka nas strah i velika beda, a zemlja na jugu Evrope biće veoma važna!

Ovo je proročanstvo nastalo u 17. veku, a veruje se da je autor nepoznati nemački sveštenik. Proročanstvo je objavljeno u knjizi "Tajne proroka".Za 20. vek proročanstvo kaže da je najizopačeniji od sv

Misterija NERAZJAŠNJENO: Šta je to TOLIKO VELIKO usnimio 'GoogleMaps'? (FOTO)

Misteriozno morsko biće viđeno je u vodama okeana u blizini Novog Zelanda. Snimak je nastao slučajno, a nikome do danas, nije jasno o čemu je reč.

Misterija NOVI DOKAZI: Hitler i Eva imali dve ćerke i srećno živeli u Argentini sve do 1962?!

Adolf Hitler i Eva Braun nisu 30. aprila 1945. izvršili samoubistvo u berlinskom “Firerbunkeru” već su pobegli u Argentinu i mirno živeli sa svoje dve kćeri sve do sedamdesetih godina prošlog veka!

Misterija VIDOVITA BUBA: Svaki pokušaj da stupite u kontakt sa duhovima skupo će vas koštati! (FOTO)

Svet duhova je oduvek bio neistražena tema koja ljude baš iz tog razloga plaši ali ih i zanima da što više saznaju o tom zabranjenom svetu. O ovoj škakljivoj temi za Dnevno.rs govori vidovnjakinja Lju

Izdvojeno