Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Stvari MISTERIOZNO NESTAJU: Snimljen duh u palati u kojoj su NACISTI UBIJALI protivnike (VIDEO)

Na snimcima nadzorne kamere u 400 godina starom dvorcu uočena je senka

Misterija SAMO ZA HRABRE! Dobro pogledajte fotografiju i otkrijte ZAŠTO DEVOJČICA PLAČE?! (FOTO)

Da li duhovi zaista postoje? Reč je o pitanju starom vekovima, zar ne? Uglavnom je lako odbaciti natprirodne pojave i priče ljudi koji tvrde da su „videli utvare", ali... čak i skeptici teško objašnja

Misterija Kad se svetla ugase, NAJSREĆNIJE mesto na svetu postaje UKLETO (VIDEO)

Čuli ste sigurno za mnoge jezive legende koje se odnose na Diznilend, a sada je i kamera snimila scenu od koje se diže kosa na glavi.

Misterija KRENUO U ŠETNJU: Duh isprepadao ljude na ulici (VIDEO)

Na jezivom snimku vidi se kako se bela figura pomera između drveća.

Izdvojeno