Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Titov lekar otkrio tajnu čuvanu decenijama: Nikada se nije odvajao od torbice u kojoj je čuvao...

Jedan od ljudi iz okruženja Josipa Broza, koji je posumnjao i kasnije tvrdio da ima dokaze da Tito nije osoba za koju se predstavljao, je njegov lični lekar dr Aleksandar Matunović.

Misterija Naučnici u šoku: Snimili Sunce bez pege

Pojava na Suncu uznemirila je čak i naučnike. Sunce je 17. jula bilo bez pega, a stručnjaci kažu da je teško reći šta je uobičajeno, a šta ne kod njega.

Misterija Još jedna 'tajna' oborenog malezijskog Boinga: 'Nameštaljka, u avionu su mrtvi ljudi'

Vrhovni komandant proruskih pobunjenika u istočnoj Ukrajini je izneo bizarnu verziju pada malezijskog putničkog aviona.

Misterija Vanzemaljci su posetili Zemlju! Ove slike to dokazuju! (VIDEO+FOTO)

Postoje mnoge teorije o tome da su bića sa drugih planeta posetila našu zemlju pre više hiljada godina, dok se ljudska vrsta još razvijala. Ove slike mogu da posluže kao dokaz za to.

Izdvojeno
Najčitanije