Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija Balkan u središtu svih zemljotresa: Preti li nam katastrofa?

Regiju od Turske preko Grčke i Albanije do Hrvatske, Slovenije i Italije poslednjih dana uzdrmalo je više potresa od kojih su neki imali magnitude veće od 4,5 prema Rihteru. Da li ovaj zastrašujući ni

Misterija Proročanstvo svetog Serafima Sarovskog: Oluja će proći ruskom zemljom

Starac je govorio da će doći vreme kada će razvrat i moralni pad mladih dostići krajnje granice.

Misterija Konačno razotkrivena misterija 'okeanskog zvuka patke'

Misterija bizarnih zvukova patki koje kvaču u okeanu konačno je razotkrivena, tvrde naučnici.

Misterija Sveštenik predviđa biblijski armagedon: Asterodi će udariti u Zemlju sledeće nedelje?! (VIDEO)

Samo nekoliko dana nakon što je NASA objavila da su asteroidi u poslednjoj deceniji, udarali u planetu Zemlju 10 puta više nego što se to do sada mislilo i da je sve što štiti Zemlju od fatalnog udara

Izdvojeno
Najčitanije