Sakrij oglas
 Veličina slova Neverovatno!

VIDEO: Snimljena prava sirena?

Snimljena je stvarna sirena, tvrdi novi snimak postavljen na "Jutjub".

Video počinje poput svakog amaterskog snimka, a na njemu je mladić na obali mora. Međutim, obična scena iz stvarnog života odjednom postaje neverovatna, kada se nešto što izgleda kao sirena pojavljuje u pozadini, izranjajući i uranjajući u vodu poput delfina, preneo je „Internešenel biznis tajms".

Ono što je jedinstveno kod ovog snimka je to što deluje kao da u pozadini ne postoji ništa što bi zaslužilo više pažnje, pa je moguće propustiti fenomen koji se pojavljuje.

Kad se zumira, vidi se stvorenje koje uranja u more. Iako je kvalitet snimka običan, može da se zumira dovoljno da se stvorenje jasnije vidi. Jasno se uočavaju ruke koje ono pomera kad uranja u vodu.

Nažalost, video koji je na „Jutjub" postavio „MrLegend66" ne objašnjava snimljeno, nema opisa uz njega. Ne zna se ni ko ga je snimio, ni gde.

Mogućnost postojanja stvarnih sirena opčinjava ljude dugo vremena. Čak postoji i grupa od 20 izvođača na Floridi, koji izvode podvodni šou u kojem plivaju poput sirena. Izvođenje ovakvog plivanja zahteva godinu dana treninga, ukazuje IBT.


  • Autor: blic.rs
  • Photo: Screenshot
  • Datum: petak, 17. januar 2014. u 19:16
 

      
Poslednje vesti
Misterija NAUČNIK NA SAMRTI ŠOKIRAO SVET: Vanzemaljci decenijama rade za Američku vladu (VIDEO)

Bojd Bušman, naučnik koji je godinama radio za „Lockheed Martin” najpoznatiju vazduhoplovnu američku kompaniju tvrdi da su vanzemaljci već dugo na Zemlji i sarađuju sa vladama pojedinih država. Nedugo

Misterija NAJČUVANIJA TAJNA BIVŠE JUGOSLAVIJE: Pravi Tito je nestao još pre rata, zemlju je sve vreme vodio dvojnik

Izvesni Marijan Džon Markul iz Los Anđelesa je 1955. godine agentima FBI detaljno pričao o susretu s Titom, za kog je tvrdio da je ruski agent!

Misterija UKLETA KUĆA: Pohvalila se novim domom, a onda je ugledala duha! (FOTO)

Izašla je napolje kako bi uslikala svoju novu kuću i pokazala je prijateljima. Kada je videla fotografiju, zaledila se...

Misterija NEGOTINSKO PROKLETSTVO: Ko dotakne ovaj nakit, ubrzo umre! (FOTO)

Seljaci iz okoline Negotina kažu kako je dr Srejović, koji je prvi skinuo 1700 godina staru prašinu i dotakao vredan šarkamenski nakit, ozračen, pa je zato nakon samo dva meseca preminuo.

Izdvojeno
Najčitanije