KADA SVE KRENE KAKO NE TREBA: Pokušao je da je zaprosi u HELIKOPTERU a onda se desilo OVO (VIDEO)

prosidba
youtube/ screenshot

Darel Hamilton je sve savršeno isplanirao: kupio je prelep verenički prsten za svoju devojku Reanu, iznajmio helikopter za privatan let iznad Kalifornije, podesio kameru da snimi trenutak kada ona izgovara sudbonosno "da". Međutim, savršeni plan pretvorio se u fijasko.

 

Plan je bio da dok u helikopteru preleću Ridli, gradić u centralnoj Kaliforniji, Darelova izabranica pogleda kroz prozo i u bašti vidi natpis cvećem “Udaj se za mene”, koji je njegov rođak prethodno pripremio. Sve je bilo spremno, Darel je izvadio prsten prethodno zamolivši devojku da pogleda kroz prozor. Kada se okrenula i pogledala ga oduševljeno, on je – povratio.

 
Mučnina usled vožnje helikopterom učinila je svoje, i to u najgorem mogućem momentu za nesrećnog Darela. Umesto poljupca, zagrljaja i suza, verenica mu je držala glavu dok je povraćao, a on je i dalje u ruci držao – prsten.

Peh nije sprečio Reanu i Darela da ozvaniče svoju ljubav: ona je presrećnim glasom rekla da, a Darel je, pored ljubavi svog života, dobio i nekoliko stotina pregleda na Jutjubu.

POGLEDAJTE VIDEO: