Vesti  Biznis

Tražite posao? Evo gde vas čeka pregršt ponuda

Sajam zapošljavanja Link to džob (LINK2job) biće održan u petak, 18. septembra od 10.00 do 19.00 u hotelu Kraun plaza (Crowne Plaza) u Beogradu, najavio je organizator Link centar za razvoj karijere.
Autor: Beta Foto: Pixabay.com
Vreme: 11:59h | 15. septembar. 2015.
0

Prema najavi organizatora, na sajmu će poslove ponuditi Merkator (Mercator), Delez Srbije (Delhaize), Komtrejd (Comtrade), Ernst i Jang (Ernst &  Young), Cepter (Zepter), Trizma, Infostud, obrazovne ustanove IT akademija (ITAcademy) i Biznis akademija (BusinessAcademy).

 

Svaki posetilac sajma dobiće besplatan internet kurs engleskog jezika, a pojedinci će dobiti i neki od kurseva programiranja, dizajna i poslovnih veština. Besplatni kurs engleskog jezika se rezerviše na www.link2job.eu/prijava/ a na samom sajmu se potvrđuje rezervacija poklon kursa.

 

Posetioci sajma moći će da iskoriste i neki od besplatnih sadržaja koji će im pomoći da dođu do posla koji žele, kao što su izrada profesionalnih fotografija za biografiju, predavanja kako uspešno proći intervju za posao, pronaći posao preko Linkedina ili zarađivati od kuće.

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.