NAREDNIH DANA BEOGRAD SE “SUŠI”: Proverite da li će I VAMA NESTAJATI VODA!

Slavina
Pixabay.com

Meštani Voždovca povremeno će ostajati bez vode od utorka do petka. Bez vode će ostati i pojedini delovi Novog Beograda.

 

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Voždovac od utorka 16. do petka 19. maja, a povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 6 do 14 sati osetiće sledeći potrošači:

U utorak 16.maja – u Ustaničkoj ulici i to u delu opštine Voždovac oivičenom ulicama Gospodara Vučića, Vojislava Ilića i auto-putem od Vojislava Ilića do Autokomande, kao i u delu oivičenom ulicama Peke Pavlovića, Zaplanjskom i Braće Jerković (deo Dušanovca i naselje Braće Jerković)

U sredu, 17. maja – u delu oivičenom auto-putem od Dušanovačke pijace do Vojislava Ilića, Kružnim putem do Zaplanjske i Zaplanjskom (naselja Marinkova bara, Medaković 2 i Medaković 3);

U četvrtak, 18. maja – u delu naselja Dušanovac i Voždovac, oivičenom auto-putem od Autokomande do Dušanovačke pijace, ulicama Braće Jerković, Kružnim putem, Crnotravskom, Bulevarom oslobođenja do Autokomande (potez ulica Kumodraška, Vojvode Stepe i Bulevar oslobođenja);

U petak, 19. maja – u naselju Banjica, na potezu Bulevara oslobođenja, od Crnotravske ulice do naselja Jajinci i sela Rakovica.

 

Isključenja i na Paliluli

U ponedeljak od 6 do 20 sati bez vode će biti potrošači u naseljima Slanci i Veliko Selo. U navedenom periodu bez vode će ostati i groblje Lešće.

I Novi Beograd sutra bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, sutra od 08:30 do 14:00 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici Uroša Martinovića (između Ulice Omladinskih brigada i Bulevara Crvene armije). Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Nadležni mole potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku, navodi JKP Beogradski vodovod i kanalizacija u saopštenju.

Zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumevanju. Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta – navodi se u saopštenju BVK.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.