NAJAVLJEN NOVI PROTEST “PROTIV DIKTATURE”: Beograđani će sutra čuti glas SVIH GRAĐANA SRBIJE!

Protesti
Dnevno.rs

U petak, 19. maja, od 18 časova, ispred Narodne skupštine održaće se još jedan Protest protiv diktature. Za razliku od prethodnih, sutra će svi prisutni imati priliku da čuju govornike i saborce iz gradova Srbije, koji će predstaviti lošu situaciju u svojim lokalnim zajednicama.

 

Protesti “Protiv diktature” počeli su 3. aprila, dan posle predsedničkih izbora zbog nezadovljstva kompletnim uslovima u kojima su ti izbori održani i njihovim rezultatom, ali i opštim stanjem u društvu. Od tada je prošlo više od mesec dana, a oni i dalje traju i po svemu sudeći – trajaće još dugo.

Zapamtite, na sve načine će pokušati da nas zaplaše i onemoguće slobodno izražavanje bunta protiv tiranije i diktature. Mi na to imamo pravo, to je naša obaveza, pobeda je naša  objavili su organizatori protesta na zvaničnoj Facebook stranici.

Šta se sve sprema za sutra pročitajte u nastavku, a ukoliko planirate da i vi prisustvujete protestima, posebno obratite pažnju na kodeks ponašanja, koji svi učesnici strogo poštuju.