ZATVARA SE BULEVAR NIKOLE TESLE: Ovako će izgledati IZMENJENI REŽIM SAOBRAĆAJA

Linija 18
Dnevno.rs

Održavanje manifestacije "Nagrada Beograda - Ušće 2017" i danas menja trasu vozila javnog prevoza, ali i zatvara saobraćaj u ulicama Ušće i Bulevar Nikole Tesle od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta.

 

Kako kažu iz “Beogradskog taksija”, nedeljno jutro počelo je mirno i bez gužvi, ali je i danas zatvoren saobraćaj oko Ušća.

 
Tokom trajanja manifestacije, odnosno do večeras u ponoć, vozila javnog gradskog prevoza će se kretati izmenjenom trasom:

– Vozila javnog prevoza sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom.

– Vozila sa linija br. 27E, 35 i 43 će se, u oba smera, umesto ulicama Bulevar Nikole Tesle i Ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd /Blok 20/.

– Linija javnog prevoza br. 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom: U smeru ka okretnici “Novi Beograd-Toplana”: Brankov most- Milentija Popovića- interna saobraćajnica- Vladimira Popovića- Zemunski put-Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.  Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a na izmenjenoj trasi.