VOZAČ AUTOBUSA NA LINIJI 79 BRUTALNO PREBIJEN: Napadači ga udarali metalnom šipkom pa pokušali da pobegnu

Gsp
Dnevno.rs

Vozač na autobuskoj liniji 79, danas oko 14.10 sati, brutalno je napadnut i izudaran šipkom. Šofer S. T. je odmah prevežen u Urgentni centar, gde je još uvek na dijagnostici. Brzom akcijom policajaca uhvaćeni su napadači koji su pokušali da pobegnu sa lica mesta.

 

S.T. nosi naočare, a pošto su ga šipkom udarali po licu i glavi, staklo se razbilo i napravilo mu veliku posekotinu na licu.

 
– On je veoma uznemiren, trenutno je na dijagnostici, a čeka i na pregled očiju – objašnjava Drago Tošić, direktor Konzorcijuma privatnih prevoznika.

Još uvek se ne zna zašto je došlo do napada, jer priče nisu usaglašene. Kako saznajemo, napadači su pokušali da pobegnu ali ih je policija uhvatila za samo nekoliko minuta. Do incidenta je došlo kod okretnice tog autobusa, a svedoci pričaju da je u pitanju bio nesporazum vozača autobusa i jednog putničkog vozila.

Inače ta autobuska linija saobraća na trasi između Dorćola i Mirijeva, a od kako su ukinuti pojedini tramvaji i GSP stajališta, autobus 79 je stalno prepun.