BITKA ZA BEOGRAD: Vučić najavio početak KAMPANJE, a OVO su mogući DATUMI IZBORA!

Izbori
Wikipedia/Rama

Izbori u Beogradu mogli bi da budu održani u decembru ove godine, prenose danas beogradski mediji pozivajući se na izvore u Srpskoj naprednoj stranci.

 

Izbori za vlast u Beogradu biće održani 3. decembra, prenosi na svom sajtu Kurir pozivajući se na neimenovane izvore iz vrha SNS.

Dnevni list “Alo” je na sajtu naveo da će beogradski izbori biti održani 10. decembra.
Sastanak u vrhu vladajuće partije na kome je donesena konačna odluka kada je reč o izborima u glavnom gradu Srbije održana je juče, preneo je taj list.

Informer je danas preneo da je predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao beogradskim naprednjacima da su ovo poslednji izbori u prestonici na kojima će nastupiti sa listom SNS – Aleksandar Vučić.

Taj dnevni list je na svom sajtu naveo da je Vučić okupljenim predstavnicimA SNS u zemunskoj hali Pinki rekao da već sutra započnu kampanju za lokalne izbore u prestonici i da pobede.

Posle Vučića, okupljenima se obratio i funkcioner stranke Nebojša Stefanović i najavio da bi izbori za Skupštinu grada Beograda mogli da budu održani već u decembru ove godine.

Izbori u Beogradu, u redovnom terminu treba da se održe na proleće naredne godine a pojedini mediji su i ranije najavljivali da bi mogli da budu raspisani i vanredni gradski izbori, u 2017. godini.