Vesti  Info  /  Beograd

HRVATI POBEDILI: Kombank Arena MENJA IME, nosiće naziv po poznatom DOMAĆEM BRENDU!

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi, nakon što su u procesu izbora Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o doneli odluku da je ta ponuda najpovoljnija, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.
Autor: Prva.rs Foto: Dnevno.rs/Petar Marković
Vreme: 09:17h | 13. oktobar. 2017.
2

 

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno hrvatskoj Atlantik grupi i najveća dvorana u prestonici narednih pet godina nosiće naziv Štark arena.

 

U narednih 15 dana Arena Beograd će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu, kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene. 

 

Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd. Malo gradova u ovom delu Evrope može da se pohvali ovakvim zdanjem, rekao je gradonačelnik Siniša Mali. 

 

Na nama je, ističe Mali, da kontinuirano organizujemo što veći broj manifestacija i događaja, kako bi ona poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana. 

 

Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje, najavio je gradonačelnik Beograda. 

 

SIMBOL PAŽNJE, BRIGE I PRIJATELJSTVA

 

Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijatelstva. 

 

Atlantik grupa izuzetno je zadovoljna ishodom konkursa za glavnog sponzora Beogradske arene. Brendovi koje Atlantik okuplja u svom portfoliju imaju dugu tradiciju kvaliteta, a najdublje korene je pustio Štark - simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljivi simbol Štarkovog srca. Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu Štark areni – rekao je Neven Vranković. 

 

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora objavila je u junu javni poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica. 

 

Sva prava koja stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu, navedeno je u saopštenju.

Komentari

Neša 13 Oct, 17:52h kaže:

Bolje Bajadera.

Beogradjanka 13 Oct, 16:28h kaže:

Korumpirani političari, dušu bi Hrvatima prodali.

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.