HAOS KOD BUBANJ POTOKA: Na naplatnoj rampi čeka se po POLA SATA!

Bubanj potok
Printscreen/Youtube

Zbog radova na auto-putu kod Bubanj potoka, u smeru ka Nišu, saobraćaj je usporen, a na naplatnoj rampi “Beograd” zadržavanja su oko 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

 

Vozačima, koji putuju ka Nišu, preporučuje se da koriste obilazni put koji vodi preko Avale ka Mladenovcu i zatim na Mali Požarevac. Na ostalim naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Od danas će se izvoditi radovi na popravci oštećene kolovozne konstrukcije na državnom putu I B reda broj 26, Beogad – Obrenovac, u Ulici Kralja Aleksandra u Obrenovcu.

Radovi će se izvoditi sedam dana i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Do 31. novembra doći će do obustave saobraćaja na svakoj od prilaznih saobraćajnih traka naplatnih stanica Srbobran 2 – levo i Vrbas – desno, deonica Sirig – Subotica, na državnom putu I A reda broj 1 (autoput E-75) zbog radova na izgradnji kompleksa bočnih naplatnih stanica.

Alternativni putni pravac za petlju Vrbas i Srbobran 2 su : petlja Sirig/Zmajevo i petlja Feketić/Srbobran 1. Za saobraćaj će danas biti puštena petlja Sirig (levo) i Zmajevo (desno), na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75). Na navedenim petljama izgrađeni su kompleksi bočnih naplatnih stanica sa svim elementima saobraćajne signalizacije i opreme.

Tokom dana izvodiće se i radovi na asfaltiranju vozne trake, na državnom putu I A reda broj 1, u smeru Subotica – Novi Sad, od petlje Feketić ka petlji Vrbas.

Saobraćaj će se na ovoj doenici preusmeravati na preticajnu traku. Radovi će se odvijati od 7 do 19 h, posle ćega će se saobraćaj odvijati normalno.