KONAČNO PROHODAN CENTAR GRADA: Putari najavljuju da će RADOVI biti završeni PRE ROKA, a evo kada tačno

Skadarlija
Beoinfo

Radovi na rekonstrukciji Ruzveltove, Bulevara oslobođenja i Slavije gotovi za dve nedelje, pre roka.

 

Saobraćaj na Slaviji, Bulevaru oslobođenja i Ruzveltovoj mogao bi da profunkcioniše od 10. novembra, ukoliko ne bude nekih nepredviđenih situacija. Naime, radovi bi na samim saobraćajnicama do ovog datuma trebalo da budu gotovi, ali putare mogu da uspore loše vreme, kvarovi…

 
Ako pogledamo sadašnju dinamiku radova i stanje na terenu, realno je da bi Slavija i Bulevar oslobođenja mogli da budu pušteni za saobraćaj oko 10. novembra – ističe Luka Petrović, sekretar za investicije. To ne znači da će sanacija ovih ulica biti u potpunosti završena, već da bi prevoz mogao ovuda normalno da funkcioniše. Naravno, ovo važi ukoliko ne bude nekih nepredviđenih situacija na terenu, kvarova, ili lošeg vremena kada je nemoguće da se izvode radovi – ističe Luka Petrović, sekretar za investicije. 

Petrović ističe i da postoji mogućnost da radnici MBA “Ratko Mitrović”, koji su zaduženi za rekonstrukciju ulica, sve završe i dan, dva ranije ili kasnije.

Da podsetimo, rok za završetak radova u Ruzveltovoj, na Slaviji i Bulevaru oslobođenja jeste 16. novembar, a ukoliko neimari uspeju da sve završe do ovog datuma slede im i bonusi.