Vesti  Info  /  Beograd

Završila se druga Belgrade Test konferencija

Nedavno se u Beogradu okupilo preko 400 mladih sa ciljem da steknu nova znanja i upoznaju kolege iz oblasti automatskog testiranja softvera.
Autor: Dnevno.rs Foto: Promo
Vreme: 15:10h | 14. novembar. 2017.
0

 

Beograd je bio domaćin i predavača iz inostranstva koji su prenosili svoje iskustvo i divili se pozitivnom energijom i entuzijazmom mladih koji su prisustvovali događaju.


Publici su se na svečanom otvaranju obratili profesorka Milena Vujošević Janičić sa Matematičkog fakulteta, Dragan Spiridonov i Julia Duran kao članovi programskog komiteta i svojim rečima i prisustvom podelili veliku podršku i viziju tima koji stoji iza organizacije ovog događaja.

 

– Teorija bez prakse je nevidljiva. Praksa bez teorije je slepa – bila je glavna poruka svečanog otvaranja.


Dve grupe posetioca su pratile program konferencije, starter (početnici i oni koji žele da se upoznaju sa ovom oblašću) i tester (junior testeri i programeri koji žele da rade na svom usavršavanju).

 

Za sve koji nisu imali priliku da prisustvuju događaju, organizacioni tim je obezbedio prenos preko njihovog YouTube kanala gde takođe možete pronaći i snimke svih predavanja: Starter traka OVDE i Tester traka OVDE.

 

Ukoliko želite da budete deo Test zajednice u Srbiji učlanite se u Facebook grupu koja je otvorena za sve. Belgrade Test Conference tim možete pratiti putem profila na društvenim mrežama (facebook, twitter, instagram) ili tako što ćete se upisati na njihovu njuzleter listu na zvaničnom sajtu. Čujemo da se spremaju još neke zanimljive aktivnosti! :)

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.