Vesti  Info  /  Beograd

KONAČNO NEKA IMENA! U vrhu liste SNS-a za Beograd samo četvoro političara, ali i OVI SPORTISTI?!

Na listi Srpske napredne stranke (SNS) za odbornike Skupštine grada Beograda među prvih 20 kandidata biće četvoro političara, a ostalo su nestranačke ličnosti koje su na predsedničkim izborima u aprilu prošle godine podržale kandidaturu Aleksandra Vučića.
Autor: Dnevno.rs/Beta Foto: wikipedia/Nikola Smolenski/Violeta Antonijevic.
Vreme: 09:15h | 12. januar. 2018.
2

 

List Politika od petka navodi da će među kandidatima SNS-a za odbornike biti ličnosti kao što su sportisti Goran Grbović, Nebojša Ilić i Milan Gurović. Najavljano je i da će se na listi nalaziti i ime dosadašnjeg gradonačelnika Siniše Malog.

 

Politika navodi da će se na listi naći i imena koalicionih partnera - Partije ujedinjenih penzionera, Socijaldemokratske partije Srbije, Pokreta Socijalista i Srpske narodne partije.

 

– Mi ćemo tom listom predložiti politiku rezultata, a nećemo se baviti mržnjom – rekao je funkcioner SNS-a Miloš Vučević.

 

U predizbornoj kombinatorici ostala je još jedna nedoumica: kome će se jatu pridružiti SDS Borisa Tadića – Demokratskoj stranci ili koaliciji u kojoj se nalaze bivši funkcioneri DS-a Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Borko Stefanović, potpomognuti liderom Pokreta slobodnih građana Sašom Jankovićem.

Komentari

zlatan 12 Jan, 14:53h kaže:

Kosarkasi, glumci, akademici ne u prvoj mladosti nece sedeti skupstini za 10.000 dinara koliko im se danas daje. A drugo nece skupljati ni sigurne ni kapilarne glasove za SNS. Ili mozda i hoce, pa ce uvazeni profesor da da spisak od 100, a moze i 500 studenata koji ce samo morati da se jave na telefon kada ih pozovu i potvrde da su glasali za Vucica. A u stvarnosti po volji mogu da glasaju za koga hoce ili da ne glasaju. Tako i za sve druge nestranacke javnosti poznate kandidate.

ljubica 12 Jan, 15:22h kaže:

Odlican potez. Bice nam gradska skupstina puna doktora nauka, pa dr. Sapic nece biti usmljen.

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.