PUNO POSLA ZA HITNU POMOĆ: U Beogradu tokom noći DEVET SAOBRAĆAJNIH NESREĆA

Hitna pomoć
printscreen/youtube

U Beogradu se protekle noći i tokom jutra dogodilo devet saobraćajanih nesreća u kojima je lakše povređeno 12 osoba, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

 

Oko šest sati jutros, na uglu ulica Vojvode Mišića i Ruske, lakše je povređen jedan muškarac koga je “okrznuo” tramvaj, a minit kasnije je u Novom Beogradu lakše je povređena jedna žena.

U nesreći koja se dogodila na kružnom putu od Bubanj potoka ka naselju Leštane, lakše su povređene tri osobe, među kojima trogodišnji dečak.

Dve osobe zadobile su lakše povrede na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Pop-Stojanove ulice sinoć oko 22.20 i prevezene u Urgentni centar, dok je oko 21 časa lakše povređen muškarac u naselju Železnik koji je odbio transport do bolnice.

Za samo jedan sat, između 19 i 20 časova, dogodile su se tri nesreće, u kojima su tri osobe lakše povređene i sve su prevezene u KBC Zemun.

Lekari su u noći između utorka i srede imali ukupno 95 intervencija, od kojih 18 na javnom mestu. Najviše posla bilo je zbog srčanih bolesnika s bolom u grudima.