DVANAESTI BEOGRADSKI NOĆNI MARKET: Prva žurka u 2018. zakazana na PIJACI “BLOK 44“

Beogradski noćni market
Promo

Dvanaesti Beogradski Noćni Market, a prvi u nizu manifestacija planiranih za 2018. godinu, održaće se već narednog petka, na pijaci "Blok 44“, na Novom Beogradu, pod sloganom "STUDIO 44“.

 

I ovog puta, pijaca “Blok 44” biće najveći sajam dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim nebom koji će okupiti veliki broj posetilaca svih generacija. Pored velikog broja izlagača iz sfere umetnosti i dizajna, predstaviće se i domaćini “šampioni“ beogradskih pijaca sa najboljim proizvodima, kao i mnogi ugostitelji.

Veliko interesovanje koje već vlada za izlaganje na ovom marketu obećava odličnu i raznovrsnu ponudu, a disko ritam koji će pratiti manifestaciju obezbeđuje dobar provod svim zainteresovanim posetiocima.

Beogradski Noćni Market postao je brend Beograda, tradicionalno mesto okupljanja ljubitelja dobre kupovine i domaće proizvodnje, ali i odličnog provoda i velike gužve petkom uveče koja se očekuje i 23. marta sa početkom od 18 do 24 sata.

U 2018. godini ljubitelje Beogradskog Noćnog Marketa očekuju nove lokacije, zanimljive teme i naravno jedinstvena ponuda. Za naredni period, JKP “Gradske pijace“ i Redesign d.o.o. obećavaju još jednu sjajnu sezonu BNM-a!

Ulaz je kao i do sada slobodan!