HOROR U BEOGRADU: Žena propala kroz rupu u trolejbusu

Incident dogodio se jutros na liniji trolejbusa 41, kada je jedna gospođa propala kroz rupu u vozilu kod zadnjih vrata trolejbusa. Sve se odigralo u Ulici Kneza Miloša, a nesrećnu ženu je jedva troje putnika uspelo da izvuče.

 

Ulazila sam u trolejbus i odjednom sam samo propala! Bila sam u šoku. Nekoliko putnika je povikalo vozaču da zaustavi vozilo, što je i učinio, nakon čega su me izvukli. Iskreno, bila sam prestravljena. Sreća pa sam dobro prošla, nisam slomila nogu, ali šta da je na mom mestu bilo neko dete ili trudnica”,  ispričala je za “Telegraf”  Biljana S. 

Ona je zadobila manje povrede noge, ali, kako kaže, preživela je pravi pakao.

Dodala je da nije videla rupu, jer je pre svega nije očekivala.

Ko bi pomislio da je u trolejbusu rupa kroz koju ćete propasti? Nekoliko ljudi je ušlo pre mene, i ništa se nije desilo. Zaista nisam mogla ovo da očekujem.

Biljana kaže da ne planira da tuži vozača, jer “jadan čovek nije kriv”,ali navodi da se ovakve stvari ne smeju dešavati, kako neko ne bi stradao.

Nakon što su putnici upitali vozača kako vozi sa rupom u vozilu i da li je svestan da neko može da se povredi i nastrada, vozač je rekao : “Nisam video to, idem u garažu sad”.

“Vozilo je nastavilo vožnju do stanice Ortopedski zavod na početku Bulevara Kneza Aleksandra Karađorđevića kada je vozač na stajalištu rekao putnicima da napuste vozilo”, objasnio je za portal jedan od prisutnih putnika, Ilija P, koji je u isto vreme pomogao Biljani i izvukao je iz rupe.

Ja sam u vozilo ušao na stanici kod Glavne pošte u Takovskoj ulici. Preskočio sam rupu i u neverici, seo i počeo da fotografišem. Vozilo je, siguran sam u takvom stanju i sa rupom krenulo sa početne stanice sa Studenskog trga.Putnici koji su ulazili na dva naredna stajališta su preskakali rupu i izbegavali opasnost sve dok nesrećna gospođa nije propala kroz otvor u trenutku kad je vozilo kretalo sa stanice.

“Vikali smo vozaču da stane dok smo je izvlačili i stavljali da sedne na najbliže sedište.Vozač je na narednom stajalištu rekao putnicima da napuste vozilo, verovatno tek pošto je primetio da putnici fotografišu vozilo i rupu u vozilu”

Biljana S. je nakon incidenta otišla na posao.