Posetite Dom omladine ovog vikenda zbog neverovatne plesne zabave

Brejkdens
Pixabay.com

U subotu i nedelju, 30. i 31. maja, u Domu omladine u okviru "Balkan Fjuri", najvećeg urbanog plesnog takmičenja u Srbiji, održaće se novi format plesnog takmičenja - "World Bboy Classic Balkan Qualifier".

 

WBCBQ je plesna manifestacija koja okuplja plesače iz cele Evrope i pruža im šansu da se kvalifikuju direktno na jedno od najprestižnijih brejkdens takmičenja “World Bboy Championships”.

Iako je prvo bila planirana kao manifestacija na kojoj će biti plesači sa celog Balkana, usled velikog interesovanja takmičara iz cele Evrope, manifestacija je podignuta na viši organizacijski nivo i pozvane su renomirane sudije koje su radile sa poznatim svetskim zvezdama i dolaze iz Slovenije, Francuske, Ukrajine i Sjedinjenih Američkih Država.

Za sada su se najavili plesači iz više od deset zemalja širom Evrope, tako da je zabava zagarantovana, a ceo događaj će dodatno začiniti i takmičenja i plesne borbe.

Pored samih kvalifikacija za “World Bboy Championships” plesači će moći da se takmiče i u hip-hop kategoriji u kojima nastupaju ”2 na 2”.

Postoje i odvojene kategorije za decu, a osim takmičenja biće održane i radionice koje će voditi sudije ovog takmičenja, na kojima će preneti svoje iskustvo, ne samo plesno već i životno.

Cena ulaznice za oba dana je 350 din, dok je za jedan dan 250 din.

 Subota 30. maj

16  do 17:30 h
– dečiji hip hop 2 na 2
17:45 do 19h

– break kids 2 na 2

19:20 h

– hip hop seniori 2 na 2 – kvalifikacije

20:30h

– WBC BALKAN seniori 2 na 2 – kvalifikacije

21:45 h

– all style 3 na 3 kvalifikacije

23 h

– kraj prvog dana i worm up party.

 Nedelja 31. maj

12-13:45 h

– radionica hip hop Boubou

18 h
– 2 na 2 hip hop seniori

19:45 h
– WBC najboljih 8

20:45 h
– all style battle polufinala

22 h
– Kraj manifestacije

*moguća su pomeranja satnica do samog događaja