Na OVIM beogradskim stajalištima u gradu ima NAJVIŠE kontrolora proteklih dana

Autobus
Dnevno.rs

Ne znamo da li ste primetili, ali kontrolori su se ovih dana 'razmileli' po gradu, pa ih vrlo lako možete zateći u gradskom prevozu.

  

Čitatelj našeg portala javio nam se da, kako kaže, ”upozori” Beograđane na to gde se sada vrlo često nalaze kontrolori. Akcenat je stavio na opštinu Voždovac jer se tuda najviše kreće.

– Već nekoliko dana ih zatičem na početnoj stanici na okretnici 26-ice u naselju Braće Jerković. Po nekoliko njih stoji na stanici i bukvalno nekoliko trenutaka pre nego što autobus krene, svi zajedno ulaze. Ne znam zbog čega su baš sada nagrnuli. Takođe sam ih sreo i u 18-ici nekoliko stanica posle početne u Medaku 3. Nije ih ranije bilo na toj relaciji, bar ne do stanice kod Darvinove pošte – kaže za Dnevno.rs Milan Ž. (34).

Vozite se tramvajem? Glas iz validatora PRIREDIO VAM JE IZNENAĐENJE!

 

Svi oni koji imaju mesečnu kartu ne bi trebalo da brinu već da se bezbrižno voze do željene lokacije, ali vi, koji niste radi da uplaćujete novac i švercujete se, bolje se informišite na vreme da ne biste došli u neprijatnu situaciju.

Ako ste i sami primetili veću koncentraciju kontrolora na nekim od stajališta u Beogradu, možete putem komentara to podeliti sa svojim sugrađanima.