PAŽNJA! Velika ulica u centru Beograda od večeras ZATVORENA ZA SAOBRAĆAJ

gsp trolejbus
Dnevno.rs/Petar Marković

Zbog radova, Ulica cara Nikolaja II biće zatvorena za saobraćaj, od sutra, od 22 sata, pa do 31. avgusta, do 22 sata, na delu od Maksima Gorkog do Mileševske, najavili su iz Sekretarijata za saobraćaj.

 

Tokom izvođenja navedenih radova, biće izmenjen režim rada linija JGS-a na sledeći način: trolejbuske linije br. 19, 21, 22 i 29 će biti privremeno ukinute; privremeno će biti uspostavljene lokalne autobuske linije br.21A, 22A i 29A koje će saobraćati od Trga Slavija do periferenih terminusa.

Privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija br.22L koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija. Vozila sa linija br. 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija br. 21A, 22A i 29A će umesto ulicom Cara Nikolaja II saobraćati u smeru ka Crvenom krstu sledećim saobraćajnicama: Makenzijeva, Maksima Gorkog, Kalenićeva, Mileševska, Žička i dalje redovnim trasama.

U smeru ka Trgu Slavija sledećim saobraćajnicama: Mileševska, Kičevska, Kursulina, Maksima Gorkog, Makenzijeva i Trg Slavija.

Na izmenjenom delu trase uspostavljaju se privremena stajališta:  „Maksima Gorkog“ – u smeru ka periferiji, u ulici Maksima Gorkog, neposredno po prelasku raskrsnice sa ulicom Cara Nikolaja II.  „Radivoja Koraća“ u smeru ka periferiji, u ulici Mileševska, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa ulicom Radivoja Koraća i „Kneza od Semberije“ u smeru ka Trgu Slavija, u ulici Mileševska, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa ulicom Kneza od Semberije.