ZAKOTRLJAJTE SE KA PROLEĆU: Postoji bar jedan fenomenalan razlog da u subotu BUDETE NA ADI

Spring rolls
Promo

Nakon duge i hladne zime, proleće nam je pred vratima. Sunce sve ranije izlazi, dan je duži, nebo vedrije. Sa prolećem se budi i optimizam, bolje raspoloženje, želja za promenama... Zato je sada pravi trenutak da uradite nešto dobro za sebe i druge!

 

U subotu, 18. marta od 11h na Savskom keju na Adi Ciganliji održaće se treća po redu humanitarna trka “Spring rolls – Trka sa razlogom” sa ciljem prikupljanja sredstava za rad BELhospice centra, jedine dobrotvorne organizacije koja pruža palijativno zbrinjavanje u Srbiji.

Trka će biti dužine 7 km i moguće je istrčati samostalno ili u štafeti (2 ili 4 člana), a organizovana je  i kratka trka na 200 m za decu, što ovo čini jednim vedrim, porodičnim sportskim događajem. 

Prijava za trku i sve informacije možete naći na linku ovdePri preuzimanju startnih brojeva prilagaće se dobrovoljni prilozi od minimalno 300 dinara, koji će ići na račun BELhospice centra.

Organizatori su pripremili i tombolu za sve učesnike, a neki od poklona koje možete dobiti su obezbedili: Saruna wellness&spa centar, Tim Active Traveling (dve startnine za polumaraton u Budimpešti) , Intersport (koji je obezbedio poklone  i za pobednike velike i sve učesnike male trke) i još mnogi drugi.

BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje onkološkim pacijentima u odmaklim fazama bolesti.  

Palijativno zbrinjavanje je pristup koji poboljšava kvalitet života pacijenta i porodice, suočavajući se sa problemima koji prate bolesti koje ugrožavaju život kroz prevenciju i otklanjanje patnje putem ranog otkrivanja i nepogrešive procene i lečenja bola i drugih problema: fizičkih, psihosocijalnih i duhovnih.

Usluge BELhospice organizacije su besplatne za pacijente i njihove porodice U novembru 2015. Godine započeta je kampanja za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji. Više na ovoj organizaciji možete saznati KLIKOM OVDE

Ostalo je još nešto više od mesec dana do 30. Beogradskog maratona! Ukoliko želite da ga istrčite kao deo najvećeg tima koji zeleno-belo boji ulice toga dana, možete 18. marta na Spring rolls trci dobiti informacije od volontera BELhospisa, informisati se  na sajtu organizacije ili im se pridružiti na nedeljnim treninzima na Adi Ciganliji, gde se vredno i u veseloj atmosferi pripremaju za predstojeći izazov.