NAJLUĐI SNIMAK KOJI ĆETE VIDETI: Skočila na auto i sprečila lopove da ga ukradu! (VIDEO)

auto
printscreen/youtube

Žena je u Vinskonsinu na bezinskoj pumpi točila gorimo kada je lopov utrčao u njen automobil. Odmah je reagovala i skočila na haubu kako bi ga sprečila u krađi, a sve su snimile sigurnosne kamere.

 

Dvadesetosmogodišnja Melisa Smit iz Milvokija je rekla da su se na pumpi našla najmanje još četiri automobila kada se incident dogodio.

Izašla je da natoči gorivo i kaže da je ključeve ostavila u autu. Tada se okrenula i shvatila da se neko nalazi u njenom automobile.

Pomislila sam “Ovo se ne događa” i skočila sam na auto – opisala je za “ABC News”.

Zgrabila je brisače i počela da urla na lopova. On je na sve to upalio automobil i pokušao da je zbaci sa haube. Na kraju je ipak zaustavio automobil i pobegao sa njenom torbom. Uskočio je na zadnje sedište automobila koji ga je sve vreme čekao u blizini.

Drago mi je što nije došao do ulice sa mnom na haubi, ali kada je napokon izašao iz mog automobila, auto je nastavio da se kreće, pa sam morala da uskočim kako bih ga zaustavila pre nego što je izleteo na put – kaže ona dodajući da je zadobila nekoliko modrica.

Definitivno nisam smela da skočim na automobil i rizikujem život, ali nisam tada o tome razmišljala. I uvek treba nositi ključeve sa sobom.

Pogledajte snimak: