“ŠPANSKI TROUGAO” NA OSTRVU BLUDA: Seks u javnosti je ovde normalna pojava a noćni klubovi “JEDU” ljude

bizar
instagram@Bcm Magaluf

Magaluf je odmaralište na Majorci koje ne prestaje da intrigira svetske medije zbog razvratnih scena koje viđaju (i priređuju) turisti koji tamo odlaze iz svih delova sveta. Odmaralište je postalo posebno zanimljivo javnosti nakon što se na internetu pojavio snimak mlade Britanke koja je seksualno zadovoljavala čak 20 muškaraca u zamenu za besplatno piće.

Објава коју дели TimoncellO (@timoncellomusic) дана

Kada se i kako ovo ostrvo pretvorilo u evropsku Sodomu i Gomoru, pokušala je da otkrije ekipa Vajsa koja je intervjuisala čoveka koji je svoje detinjstvo provodio upravo na ovom ostrvu.

Iz nekog nepoznatog razloga moji roditelji su odlučili da letujemo u Magalufu, iako su svi moji prijatelji i komšije išli na neko drugo mesto. Provodio sam leta okružen pijanim Britancima koji su divljali kao životinje– započeo je svoju ispovest.

Kaže da ne zna kada se Magaluf pretvorio u Sodomu i Gomoru, ali se seća da je početkom devedesetih ostrvo bilo mirno i idealno za porodične odmore.

Nakon nekog vremena alkohol se tamo mogao kupiti u kioscima zajedno sa setovima za plažu i ležaljkama sa ilustracijama ogromnih grudi. 

Često smo iz našeg apartmana mogli da vidimo parove za vreme seksa na balkonu ili u sobama bez ikakvog skrivanja“, dodao je i otkrio još bizarnih detalja.

Postojala su tri kluba koja su činila svojevrsni “španski trougao” i ljudi su doslovno nestajali. Seksa je bilo svuda, verujem više nego sada, jer nije bilo interneta i mobilnih telefona kojim bi se snimali takvi ispadi. Kao dete sam stalno gledao ljude kako orgijaju na ulicama i plažama, a policija nikad nije reagovala– rekao je anonimni sagovornik i dodao:

I u to doba prostitutke su bile na svakom koraku, a seksualnog nasilja je bilo svuda.

Smrtni slučajevi su bili svakodnevica, a postojao je i drveni mol s kog je svake nedelje po jedna osoba padala u more i lomila vrat, jer su se pijani turisti stalno bacali na glavu u plitku vodu.

–Bio sam tamo samo leti, ali slike su još sveže. Kao da sam tamo proveo celo svoje detinjstvo. Shvatio sam već tada da razlika između životinjskog i ljudskog roda zna biti stvarno neznatna–zaključuje on.