Vesti  Info  /  Bizarno

I MAJKA MU JE REKLA DA JE IDIOT: Nikome nije jasno kako je PIJANI BRITANAC uspeo da preživi OVO! (FOTO)

Naš narod u sličnim situacijama kaže da bog čuva pijane i budale. A ovaj tip se uklapa u obe kategorije.
Autor: Alo Foto: Pixabay.com
Vreme: 08:55h | 13. septembar. 2017.
1

 

 

Britanac Aron Hjuz (28) posetio je sa prijateljima Las Vegas. Posle poveće doze alkohola otišli su da vide čuvenu Huverovu branu, a tamo je pijanom Hjuzu na pamet pala "genijalna ideja".

 

On je, naime, skočio sa Huverove brane i preplivao reku Kolorado. Kada je isplivao iz reke dočekala ga je policija, koja mu je odmah stavila lisice na ruke. Izvukao se sa kaznom od 250 funti.

 

Brana s koje je skočio visoka je 221 metar, a on je skočio s niže strane na kojoj se nalazi akumulaciono jezero. Hjuz je imao sreće po milion osnova, a jedan je i taj da je u tom trenutku radila samo jedna od deset turbina elektrane, pa je uspeo lako da se iskobelja da ba turbina ne uvuče i samelje.

 

 

- U Las Vegas ideš da bi se zabavio, zar ne? Stajali smo na brani kada sam pomislio: "Je*eš ga, uradiću to!" Pogledao sam nadole i pomislio da mogu da uspem. Okrenuo sam se prema prijateljima i rekao "odoh", a oni su me podržali urlanjem. Pogled sa brane je, inače, stravičan - rekao je Hjuz za "Dejli post".

 

Da je u pitanju bio sumanut poduhvat, svedoči i to što je u proteklih deset godina kod Huverove brane poginulo 275 ljudi.

 

Nakon što se našao u reci, Britanac je zaplivao i ubrzo se našao na obali.

 

- Trebalo mi je oko pola sata da doplivam do obale, pošto me je voda vukla ka brani. Nisam imao pojma koliko je ljudi ovde poginulo. Sve sam to uradio obučen u trenerku i s patikama na nogama. Kada sam isplivao, na obali me je dočekala policija. Jedan od policajaca mi je viknuo: "Hej, momče, dovlači gu*icu ovamo!" Čim sam im prišao, uhapsili su me. Odveli su me u svoju kancelariju na brani. Jedan od njih je bio se*onja, ali su ostali bili OK. Bili su u fazonu "ovo niko nije uspeo da uradi", pa sam na kraju dobio kaznu i pustili su me - ispričao je Hjuz.

 

 

Kako je ispričao, prijatelji ga sada smatraju legendom.

 

- Mama, doduše, misli da sam idiot, ali smiriće se. Tata se samo smejao kada je čuo šta sam uradio. Rekao mi je: "Bravo, sine!" - dodaje Hjuz.

 

Ipak, pošto niko nije video trenutak kada je skočio, pa niti snimio, Hjuzov poduhvat se neće naći u "Ginisovoj knjizi rekorda".

 

- Kontaktirali su me iz "Ginisove knjige rekorda". Ali da bih ušao u tu knjigu, neophodno je da njihov zvaničnik vidi skok. Naravno, rekao sam im da mi ne pada na pamet da ponovim tu ludost - zaključio je ovaj ludi Britanac kojem ovo, inače, nije prvi put da je stavio glavu u torbu.

 

Kako je rekao, celog života je radio lude stvari, ali nikada ovako nenormalne.

Komentari

Милан Топлица 13 Sep, 11:21h kaže:

"Bravo, sine!"


Отац ти је идиот !

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.