Vesti  Info  /  Bizarno

BICEPSI SA UNUTRAŠNJIM SAGOREVANJEM: Ubrizgavao NAFTU u svoje telo da bi imao najveće mišiće! (VIDEO)

Sa željom da razvije svoje bicepse na što brži način, Rus Kiril Terešin je u mišićima ubrizgavao hemijsku supstancu koja mnogim bodibilderima služi kao alternativa steroidima.
Autor: Sputnjik Foto: print screen/youtube.com/Ruptly TV
Vreme: 19:11h | 14. novembar. 2017.
0

 

Neproporcionalno napumpani bicepsi mršavog dvadesetjednogodišnjaka su u obimu 64 cm, a koža oko njih je nezdravo ljubičaste boje, prošarana strijama. Promena boje je privremeni neželjeni efekat i da je koristio injekcije mesec dana kako bi njegovi bicepsi narasli do tog obima, prenosi Sputnjik.

 

Terešin je za tu priliku koristio sintol, a prema američkom Nacionalnom centru za biotehnološku informaciju (NCBI), njegov sastav je uglavnom nafta (85 procenata), analgetici i alkohol.

 

Injekcije koje šire mišiće postaju sve popularnije među muškarcima koji žele da imaju telo poput bodibildera. Pošto se ubrizga u mišić, supstanca se širi između mišićnih vlakana i stvrdne se, a vremenom dolazi do njene razgradnje u organizmu.

 

 

Lek sintol, koji je u Rusiji dozvoljen, entuzijasti iz sveta bodibildinga vide kao bolju alternativu steroidima, a može da se ubrizgava u bicepse, kvadricepse i druge grupe mišića.

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.