Vesti  Info  /  Bizarno

GOLOTINJA ZA IZBORE: Ruskinje se poskidale pa zovu na glasanje, a među njima i ŽENA POLITIČARA (FOTO, VIDEO)

Provokativna fotografija žene regionalnog zamenika okružena nagim modelima predstavlja najnoviji potez kako bi se Rusi podstakli da izađu na predsedničke izbore u nedelju.
Autor: B92 Foto: YouTube Printscreen
Vreme: 11:05h | 13. mart. 2018.
0

 

 

Na slici koja je privukla pažnju medija, Julija Djaltova pozira u društvu osam golih modela, čija naga tela natkriva natpis na kojem piše: „Mi idemo na izbore“.

 

Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama pisalo je „Vidimo se na glasačkim mestima“.

 

 

Julija je supruga Aleksandra Djaltova, predsednika partije Ujedinjena Rusija i vladajućeg poslanika u lokalnoj skupštini Arkhangelska.

 

- Sve ove žene su drugačije, bave se različitim poslovima – jedna je inženjer, druga profesorka, treća fitnes instruktorka. Želele smo da učinimo ovaj svet malo lepšim i našu zemlju boljom i pokazale smo da različiti tipovi ljudi treba da budu zainteresovani za budućnost - rekla je Djaltova novinarima objašnjavajući da njen suprug nije ljubomoran niti posramljen zbog ovakvog poteza.

 

Ovo nije prva u niz u provokativnih kampanja. Nedavno se pojavila i serija stikera koju je objavio magazin „Maksim“ za aplikacije za čet u kojoj žene na provokativan način zavode muškarce i podstiču ih da izađu na glasanje. Takođe, rusko izdanje magazina objavilo je foto-set provokativnih modela koje odlaze na izbore.

 

Pogledajte video.

 

 

Komentari

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.