TVITER OKRŠAJ: Krstić ismevao Balaševića, a onda mu je njegova ćerka BRUTALNO ODGOVORILA

Beba Balašević Nebojša Krstić
Print screen/kolaž

Beba Balašević je otkrila šta je nekada radio Nebojša Krstić!

 

Marketinški stručnjak i od skoro član upravnog odbora RTS-a Nebojša Krstić često upada u rasprave na društvenoj mreži tviter, a poslednja se dogodila između njega i mlađe ćerke Đorđa Balaševića, Bebe.

Verovatno podstaknut informacijom da je vojvođanski kantautor svoju novu knjigu potpisivao na juče završenom Sajmu knjiga, Krstić je objavio tvit u kome se zapitao da li je Balašević u njoj opisao kako je zavoleo Tita.

Je l u novoj Balaševićevoj knjizi ima opisano kako je zavoleo Tita? To je uslov da je kupim? – napisao je Krle.

Ubrzo je dobio odgovor od Bebe Balašević, koja mu je napisala da je mogao to da ga pita kada je bio dobrodošao u njihovoj kući. Međutim, prepirka se nije tu završila već je dobila veće dimenzije kada se umešao jedan tviteraš pokušavajući da odbrani Balaševića činjenicom da je pesmu za Tita napisao u vojsci, da bi ga pustili kući da vidi ženu.

Na ovo je Krstić “šaljivo” napisao “da nije bio u vojsci ne bi stekao druga do groba“. Usledio je odgovor Bebe Balašević u kojem je otkrila neke detalje iz njegove prošlosti.

Da nisi bio u našoj kući da kmečiš da da podršku Tadiću da postane predsednik da bi ti mogao da glumiš savetnika možda bi ga i pitao – napisala je Balaševićeva ćerka.