POMOGAO I PUTINU: “Pravoslavni šaman” govorio o čišćenju od negativne energije i otkrio jednu TITOVU TAJNU (VIDEO)

Nedeljko Božić
Print screen/You Tube

Nedeljko Božić živi u Americi gde se bavi isceljivanjem, fitoterapijama i anti-ejdžing medicinom, a u jednoj emisiji je pričao o svom poslu, pa je slučajno otkrio i jednu tajnu iz SFRJ.

 

Nedeljko Neđo Božić je čovek koji se predstavlja kao prvi pravoslavni i tibetanski šaman, dok na njegovom Fejsbuk profilu piše da je doktor, iscelitelj, fitoterapeut i stručnjak za anti-ejdžing medicinu. Takođe, navedeno je i da se njegove usluge traže širom Sjedinjenih Američkih Država, Rusije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Gostujući u jutarnjem programu televizije “Pink” on je otkrio da je pomagao mnogim političarima, uključujući i Putina, a otkrio je i da mu je Stane Dolaanc, dok je bio njegov “pacijent otkrio nešto neverovatno o Titu.

Dolanc mi je rekao zašto je Tito uspeo sve. Na Brionima su sadili kanabis i onda on svakome nešto da, pa se svi smeju, si su veseli. On je idol – izjavio je Božić u pomenutoj emisiji, dodavši da je njemu nekadašnji “drugi čovek” SFRJ otkrio tajne koje nikome nije.

“Vilenjak sa Beverli Hilsa”, kako Nedeljka još zovu, pričao je i o tome kako čovek može da prepozna da je pod dejstvom negativnih sila.

To može da se otkrije preko glasa. Snimite sebe i onda poslušajte snimak. Ako se u vašem glasu čuje više različitih glasova, to je znak da su nečiste sile u vama – rekao je Nedeljko nakon uključenja jedne gledateljke za koju je tvrdio da je “u nju ušlo zlo”.

On je objasnio i kako može da se dobije posao ili kuća očisti od zla pomoću belih i jedne crvene sveće, zatim savetovao da se u kući obavezno drži beli luk jer od njega i “đavoli beže”.

Pogledajte celo gostovanje Nedeljka Božića u ovom videu.