POLICIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: MUP Srbije otvorio stranicu na Fejsbuku

Policija
BETA

Ministarstvo unutrašnjih poslova će ubuduće biti bliže građanima na društvenim mrežama.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije donelo je odluku da otvori zvaničnu stranicu na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža.

Ministarstvo je pokrenulo stranicu na Fejsbuku da bi, kako se ističe, bolje informisali građane o aktivnostima tog ministarstva.

Mimo redovnih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova građani koji imaju nalog na ovoj društvenoj mreži, a koji budu pratili našu zvaničnu stranicu, moći će da se upoznaju sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Saznaće za njihove hrabre podvige, humane gestove, zanimljive hobije i druge stvari kojima se izdvajaju u odnosu na svoje kolege – ističe se u saopštenju Ministarstva.

Kako ističu, na stranici će postavljati brojne priče i fotografije sa terena.

Želimo da upoznamo građane kako izgleda svakodnevni rad policijskih službenika, a kroz zanimljive video spotove biće prikazane organizacione jedinice u MUP-u, rezultati našeg rada, kao i planovi koji se tiču unapređenja rada Ministarstva. Na ovoj stranici postavljaćemo i servisne informacije koje su važne za građane Srbije – poručili su iz MUP, koji osim na Fejsbuku već ima zvanične naloge na Instagramu i Jutjubu.