GDE ĆE IM DUŠA?! Nakon što je javno ispričao svoju tugu MILANA su STRAŠNO NAPALI! Ovako im on ODGOVARA!

Milan Jevđić
Print screen/You Tube

Nakon što je u emisiji "Život priča" Milan Jevđić otvorio duši i ispričao u kakvim uslovima živi, reakcija javnosti u Srbiji uglavnom je bila pozitivna. Ljudi su saosećali sa njegovom sudbinom, podrili ga da izdrži, a bilo je i onih koji su obećali pomoć. Međutim, onda su se javili i neki drugačiji komentari!

 

Ove srede Milan Jevđić bio je gost Tatjane Vojtehovske u emisiji “Život priča”. Njegova priča mnoge je rasplakala, dirnula, ali i podsetila da, ako zaista verujemo, trudimo se i dajemo svoj maksimum ništa nije nemoguće!

Milan je student pete godine medicine. Nikada nije pao nijedan ispit iako živi na samoj granici siromaštva. Imao je 20 dana kada su mu se otac i majka razili. Dobijao je batine od očuha, a jedino dobro u životu pamti od bake i deke kod kojih je prešao da živi.

Deka je umro kada je bio mali, proživeo je sa bakom u trošnoj kući u Severovu, selu zlatiborskog kraja. Imao je 16 godina kada je izgubio i baku i ostao potpuno sam. Otac ga nikada nije želeo, a majci je bilo svejedno.

I danas je sam i živi u kući u kojoj ga je “sramota da bilo koga dovede”, ali ipak studira, bori se i uspeva na putu da sebi obezbedi bolji život. Njegovu ispovest možete videti OVDE!

Iako je dobar deo Srbije bio dirnut Milanovom ispovešću bilo je i onih drugih! Optužili su ga da hoće da “unovči svoju tužnu priču”, da preteruje, a neki su išli čak i dotle da ga optuže za laž!

Njegov odgovor voditeljka Tatjana Vojtehovski podelila je na svoj Tviter nalogu: