ŠAMAR IZ BEOGRADA: “Kako je Kolinda Grabar-Kitarović USRED ZAGREBA doživela POTPUNI DEBAKL I PONIŽENJE”

aleksandar vučić kolinda grabar kitarović
Beta

Hrvatski mediji danas listom pišu da je njihova predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u susretu sa predsednikom Sribje Aleksandrom Vučićem "doživela je potpuni debakl".

 

Hrvatski mediji susret Kolinde Grabar-Kitarović i Aleksandra Vučića nazivaju “političkim samoubistvom” hrvatske predsednice i to sve “pred očima razočaranog i šokiranog hrvatskog naroda”.

– Ovim je posetom Vučić pokazao svu svoju dominaciju i odaslao poruke koje su u njegovom interesu, a zbunjena Kolinda Grabar-Kitarović pokazala je da jednostavno nije na nivou funkcije koju zastupa, a posebno kada se radi o ”neugodnim” gostima, a kojima se ne može onako tipično smeškati od uha do uha i pokazivati svoju antologijsku izveštačenost. Jer, odabir trenutka za poziv Vučiću pokazuje da ili ništa ne razume, ili radi po tuđim naređenjima – pišu hrvatski mediji.

Čini se, nastavljaju, da nije svesna da joj sada već opasno izmiče drugi mandat, za kojim toliko žudi, ali nižu se greške koje je gotovo nemoguće popraviti.

– Oni koji su joj najviše verovali-branitelji, stradalnici, udovice, svi oni kojima se klela gotovo životom kako će biti uz njih i samo za njih raditi, sada su shvatili svo Kolindino licemerje. U ovom slučaju – čistu poniznost. Odradila je kako su joj njeni nalogodavci naredili, verovatno pritom bez pogovora, jer beneficije koje ima, ogromne su. A što je to u poređenju sa razočaranjem običnog, malog hrvatskog čoveka? Pa ništa, zapravo. Ona je navikla da stupa i korači belosvetskim hodnicima, a ne vući skupe štikle kroz hrvatsku kaljugu, u kojoj će se na koncu, politički i utopiti – oštri su hrvatski mediji.

Ako toga nije svesna, onda je ili jako dobro lažu, ili je previše gledala u vlastiti odraz u ogledalu pa se od silne zaljubljenosti u sebe-strovalila sama.