ZATEKAO DEVOJKU SA DRUGIM MUŠKARCEM: Udario pet automobila tokom sulude potere u Sarajevu!

Mediji iz Bosne i Hercegovine danima su izveštavali o nepoznatom muškarcu koji je divljao za volanom ulicama Sarajeva, prilikom čega je oštetio nekoliko automobila. Ali, kako "Dnevni Avaz" saznaje, u pitanju nije samo bahata vožnja, već se iza svega krije daleko komplikovanija ljubavna priča.

 

Naime, ljubomorni mladić, jurišao je sarajevskim ulicama u poteri za svojom devojkom koju je prethodno zatekao sa ljubavnikom u njenom Audiju. Da sve bude “tragičnije” taj isti Audi joj je on kupio.

Muškarac je na kraju završio u policijskoj stanici na saslušanju, gde je rekao kako je krenuo kod devojke kući, jer mu se ona neko vreme nije javljala. Kada je stigao ispred kuće, zatekao ju je u njenom Audiju, ali u zagrljaju drugog muškarca. Tada je u afektu svojim terencem “Folksvagen Tuareg” krenuo na njih.

Uplašeni preljubnici dali su se u beg, ali su u toj nameri uspeli tek kada je policija preprečila put razbesnelom muškarcu.

On je, kako piše “Avaz”, oštetio pet automobila prilikom sulude potere, a protiv njega će biti podignuta prijava zbog nanošenja materijalne štete i ugrožavanja sigurnosti u saobraćaju.