NOĆAS SEVALI NOŽEVI, JUTROS OBOREN MOTOCIKLISTA: Saobraćaj od Palate Srbija ka gradu potpuno OBUSTAVLJEN!

Oboren motociklista
Pixabay.com

U Beogradu se protekle noći dogodila jedna saobraćajna nesreća, u kojoj su lakše povređena tri muškarca, dok je u Borči jedna muška osoba ubodena nožem pri čemu je zadobila lakše povrede, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 

U 22.58 sati u Ulici JNA u Borči ubod nožem zadobio je 34-godišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni centar.

 
Do saobraćajne nezgode došlo je u 22.21 sati u Ulici Vinogradski venac, kada je automobil udario u banderu, a tri muške osobe od kojih su dve stare 19 godina, a jedna 20, lakše su povređene i, takođe, prebačene u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 91 intervenciju od kojih 14 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeleženo ukupno 119 intervencija Hitne pomoći od kojih 27 na javnom mestu, uključujući jednu saobraćajnu nezgodu i jednu tuču s težom povredom, dok se na Karaburmi dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Motociklista oboren kod Palate Srbija

Jedan motociklista je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se odigrala jutros u Bulevaru Nikole Tesle, potvrdili su iz Hitne pomoći.

U sabraćajnoj nesreći koja se odigrala u 8.01 u blizini Palate Srbija motociklista je oboren. Po prvim izveštajima, on je zadobio više povreda, a naše ekipe ga trenutno prevoze u Urgentni centar – rekla je za Blic portparilka Hitne pomoći Nada Macura.

 
Zbog ove nesreće, koja se odigrala na takozvanoj zapadnoj strani Palate Srbija, saobraćaj u Bulevaru je potpuno obustavljen u smeru ka gradu.

Policija ne dozvoljava vozilima da tuda nastave ka Brankovom mostu, dok polako propušta ona koja su se zaputila ka Zemunu, zbog čega se na tom mestu stvaraju velike gužve – kažu beogradski taksisti.