TUGA U KLADOVU: Popila sedative, pa se obesila – muž nije uspeo da je spase!

B.B. (27) iz Kladova, pronađena je juče obešena u svom stanu, a pre toga je, kako se pretpostavlja, popila veliku količinu lekova za smirenje čije su prazne bočice nađene pored njenog tela.

 

Telo B.B. pronašao je njen suprug, koji se vratio kući sa posla i video da su vrata zaključana iznutra. Izašao je napolje i kroz prozor ugledao svoju suprugu obešenu. Odmah je razbio staklo, ušao u stan, isekao konopac i skinuo B.B. Ali, bilo je prekasno – navode sagovornici “Blica”.

 
Uviđaj je obavilo Više tužilaštvo iz Negotina, nakon čega je naložena obdukcija tela B.B., a pretpostavlja se da je u pitanju samoubistvo.

Devojka nije ostavila oproštajno pismo, a prijatelji porodice kažu da ona ničim nije odavala da je nesrećna.

Pričala je da želi da ima decu i bila je vrlo razočarana kada joj nedavno nije pošlo za rukom da ostane u drugom stanju. Međutim, već početkom septembra je ponovo sa suprugom trebala da ode na veštačku oplodnju i pokuša da ostane u drugom stanju – rekla je za „Blic“ njena prijateljica.

Prijatelji B.B. kažu da je nju, pored toga što je pokušavala da ostane u drugom stanju, mučila i neizvesnost zbog posla, jer su i ona i suprug bili zaposleni na određeno vreme.