PRVO SE UVERIO DA JOJ MUŽ NIJE KOD KUĆE: Uhapšen Albanac zato što je pokušao da SILUJE Srpkinju

policija
Pixabay.com

Albanac iz Košutova osumnjičen za pokušaj silovanja Srpkinje iz Zupča kod Zubinog Potoka. Određen mu je 48-časovni pritvor.

 

Sedamnaestogodišnji Albanac iz sela Košutovo M.I.R, koji je uhapšen u sredu u susednom Zupču na severu Kosmeta, gde je prijavljen da je seksualno napao Srpkinju iz ovog sela, osumnjičen je za krivično delo seksualno zlostavljanje i određen mu je 48-časovno policijsko zadržavanje, potvrđeno je u sredu za „Novosti“ u Kosovskoj policiji.

Prema njihovim saznanjima, Albanac iz Košutova je oko 14 časova došao na vrata žtrve u selu Zupče tražeći njenog muža. Kada mu je ona odgovorila da on nije kod kuće, tražio je da ga sačeka u kući, a s obzirom da su se poznavali od ranije, žrtva ovog napada je pristala.

Prema prvim rezultatima istrage osumnjičeni je ušao u kuću kako bi navodno popio jednu rakiju i sačekao supruga žtrve, ali je odmah krenuo da dodiruje ženu, da je ljubi i napada zbog čega je ona počela da vrišti i da doziva u pomoć. Njene vapaje čule su komšije koje su pozvale policiju i na taj način izbegnute su ozbiljnije posledice – kaže izvor „Novosti“ iz Kosovske policije i dodaje da je u trenutku napada u kući bilo prisutno i maloletno dete žrtve.

Osumnjičeni za ovaj napad je trenutno u pritvoru u Leposaviću, a organima reda je od ranije poznat po različitim krivičnim delima.