LETELE FLAŠE I KAMENICE: Masovni obračun u Aleksincu zbog OTETE NEVESTE, muškarac dobio SEKIROM U GLAVU

mlada
pixabay.com

U masovnoj tuči zbog otmice neveste u selu Prćilovica kod Aleksinca teško je povređen D.R. (44) kada ga je jedan muškarac udario sekirom u glavu, javili su danas beogradski mediji.

 

Niška policija uhapsila je T. S. (46) iz okoline Prćilovaca kod Aleksinca zbog sumnje da je sekirom u glavu uradio D.R. (44) nanevši mu teške telesne povrede glave opasne po život!

Povređeni muškarac je s teškim telesnim povredama prebačen na Kliniku za neurohirurgiju gde je zadržan na lečenju, dok je osumnjičeni napadač uhapšen i zadržan u policiji.

On je u komi. Posledica tog nasilnog akta je da je dobio epiduralni hematom, koji mu je ugrožavao život i koji je hitno uklonjen u sredu uveče. Nakon operacije on je intubiran, nije više na respiratoru. Njegovo stanje se i dalje prati i još uvek je jako ozbiljno, kaže Radmilo Janković, direktor Klinike za anesteziju.

Incident se dogodio pošto je dvadesetpetogodišnji mladić na silu oteo devojku sa kojom je bio u vezi i odveo je kući sa namerom da je oženi, kada je po nju došla njena porodica.

Kada su njeni rođaci došli da je vrate, tada su se dve porodice verbalno i fizički sukobile.

Jednom od rođaka maloletnice, T. S. je oteo sekiru kojom ga je, sumnja se, udario u glavu, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život. Tada je počeo masovni obračun članova zavađenih familija uz upotrebu flaša i kamenica.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca osumnjičenom T.S. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu, dok je protiv dvadesetogodišnjaka koji je oteo devojku, podneta je krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode.