ISPLIVALI JEZIVI DETALJI NAPADA: Luka Natašu udarao u ranu od carskog reza, PEVAČICA TRAŽI RAZVOD!

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić
Instagram.com/bekvalceva

Nakon početnog šoka zbog vesti da je Natašu Bekvalac pretukao muž i da je zbog toga završila u bolnici, isplivali su i jezivi detalji ovog incidenta.

 

Kako piše Blic, Luka je Natašu koja se porodila pre nešto više od mesec dana udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza.

– Luka je sinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao – započeo je dobro obavešteni izvor ovog lista.

– On je pobesneo, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo – zaključio je izvor za “Blic”.

Inače, Nataša je nakon sukoba iz stana na Dedinju došla u Urgentni centar. Nakon što su je pregledali otišla je u svoj dom, da bi se posle par sati opet vratila na Urgentni da i uradila rendgen.

 

Nataša Bekvalac je, kako Blic ekskluzivno saznaje, podnela krivičnu prijavu protiv i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića.

Kako piše ovaj list, Nataša će pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom.

Plavokosa pevačica će tražiti starateljstvo nad zajedničkim detetom.

– Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo delo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome – rekao je Natašin advokat, Nemanja Vlček iz advokatske kancalarije Aleksić.