Teodora Viktorović ispričala detalje monstruoznog zločina: Popila sam litar votke za par sati zbog majke!

Teodora Viktorović, osumnjičena za ubistvo majke i bake, juče je u Višem tužilaštvu opisivala do detalja horor koji se dogodio u porodičnoj kući na Vračaru.

Glumica Teodora Viktorović (39) priznala je juče na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu da je u stanu u Mileševskoj ulici satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku (91).

Kako Kurir nezvanično saznaje, ona je rekla da ju je majka Ljiljana celog života kinjila, vređala, ponižavala i maltretirala, ali da se kaje zbog zločina koji je počinila!

Sve vreme plakala

– Kajem se, teško mi je, naročito zbog bake! Ona nije bila ništa kriva – izjavila je, kako Kurir nezvanično saznaje, Teodora Viktorović na saslušanju, tokom kojeg je neprekidno plakala.

Teodora, koja je mučki ubila dve žene satarom, rekla je da se veče uoči zločina posvađala s majkom. Ujutru je njen muž Borislav Stamenkov odveo njihovog trogodišnjeg sina u obdanište, a ona je ustala da podgreje mleko za mlađe dete. Tada je, kako je rekla, majka iz kreveta počela da viče na nju jer ju je probudila.

– Majka me je tog jutra vređala i kritikovala što sam bila malo bučnija dok sam u kuhinji grejala mleko za ćerkicu. Popila sam za par sati litar votke i uzela dve vrste lekova za smirenje da stišam bes. Ona je sve vreme dobacivala nešto i vređala me iz sobe. U trenutku sam izgubla kontrolu, uzela sataru i krenula ka njoj. Udarila sam je nekoliko puta u glavu i od tada imam prekid snimka. Ne sećam se da sam ubila baku – plačući je ispričala Teodora Viktorović u Višem tužilaštvu, prenosi ”Informer”.

– Tada mi je pukao film. Uzela sam sataru i udarila majku, koja je ležala u krevetu, nekoliko puta – opisala je ona stravičan zločin.

Zbog čega je krvavi pir nastavila i na isti način ubila i baku Ivanku, koja je spavala u drugoj sobi, nije mogla da objasni. Kako je navela, kad je shvatila šta se dogodilo, uzela je sataru i zatvorila se u kupatilo, gde je ispila veliku količinu alkohola i lekova.

Tokom saslušanja, na koje je privedena sa VMA, Teodora Viktorović je izjavila i da njen suprug, koji je uhapšen zajedno s njom, nije bio u stanu kad je počinila dvostruko ubistvo.

Borislav Stamenkov, koji je saslušan posle nje, potvrdio je da o zločinu ne zna ništa i da je tog jutra, pošto je odveo dete u vrtić, ponovo legao u krevet.

Probudila ga vriska

– Probudila me je Teodorina vriska. Vikala mi je: „Sve sam ih pobila, zovi policiju!” Kad sam ušao u dnevnu sobu, video sam krvavu Ljiljanu – ispričao je, kako Kurir nezvanično saznaje, Borislav Stamenkov, koji nije znao da objasni kad se zločin dogodio.

Teodori Viktorović određen je pritvor do 30 dana, dok je njen suprug pušten da se brani sa slobode.