KRVNIČKI NAPAD NA BADNJE VEČE: Smetao mu lavež kućnog ljubimca, pa FIZIČKI NASRNUO NA KOMŠINICU!

Ana Kojić
print screen/Facebook.com/Ana Kojić

Anu Kojić iz Beograda, koja već godinama štiti životinje, na Badnje veče, komšija B. I. je pretukao i naneo joj lake povrede, jer mu je smetao lavež psa iz njenog stana u naselju Mirijevo.

Ana Kojić ima tri psa u stanu, šeta ih na smenu. Tako je bilo i sinoć, oko 20.30 sati.

– Kuca je ostala sama u stanu, jer sam drugog psa izvela napolje. Zbog hladnoće, ni pet minuta nismo bili van. Izašla sam iz lifta, u hodniku je bio mrak i počela sam da otključavam vrata stana. Tada me je stariji komšija sa leđa udario. Okrenula sam se, on je udario po licu i počela je da šiklja krv. Gunđao je kako mu smeta lavež – priča Ana Kojić, na koju je sused B. I. nasrnuo još nekoliko puta, ali ne zna tačno koliko je udaraca zadobila.

Ana je dozivala pomoć, ali niko od komšija nije pritekao da joj pomogne. Svedok napada je samo supruga B. I. koja ja pokušala, ali bezuspešno, da ga odvrati od nasrtaja na Anu Kojić.

Kako joj niko od suseda nije pomogao, Ana je pozvala policiju.

Napadač B. I. policiji nije hteo da otvori vrata, tražio je i nalog, ali je na kraju “popustio”. Protiv B. I. će biti podneta prekršajna prijava. Ovaj stariji Beograđanin do sada nije nastraoa na Anu Kojić, ali se često žalio na ostale stanare, posebno ako neko pusti glasniju muziku.