POTRESNA ISPOVEST FEĐE STOJANOVIĆA NAKON SMRTI SINA: “Skoro smo imali VELIKI POVOD ZA SLAVLJE, a sada tugujemo”

Feđa Stojanović
Print Screen/You Tube

Snajka mi je glumica s naših prostora koja je počela da gradi uspešnu karijeru u Holivudu. Zavoleli su se. Sve je to tako kratko trajalo, kaže neutešni otac i poznati glumac.

 

Proslavljeni glumac Feđa Stojanović (69) prolazi kroz najteže trenutke u životu – umesto da se veseli što je oženio sina Uroša (44) i da se raduje njegovom prvom filmu u Holivudu, sprema njegovu sahranu.

Jedan od najtalentovanijih reditelja iznenada je preminuo pre devet dana u svom stanu u Los Anđelesu, gde je živeo poslednjih desetak godina. Feđa za Kurir kaže da se sve dogodilo iznenada.

Uroš nije imao nikakvih problema. Oženio se pre tri meseca. Žena mu je glumica s našim prostora koja je tamo počela da gradi karijeru. Zavoleli su se. Sve je to tako kratko trajalo – s knedlom u grlu izgovara Feđa, koji je, umesto dobrih vesti da će dobiti unuče, prošle subote primio poziv iz Amerike da su njegovog sina pronašli mrtvog.

Glumac je stalno bio u kontaktu sa sinom, koji se nije žalio da ima probleme.

Išao je pre pola godine na neki pregled. Utvrdili su da je potpuno zdrav. Čekao je da krene da snima svoj film – kaže Stojanović i dodaje:

Ne znamo još uzrok smrti, samo pretpostavljamo da je srčani udar. Verovatno će se ispostaviti da mu je stalo srce.