STOLAR MILE POMAŽE MALOJ TEODORI: Najpoznatiji srpski zanatlija poslao APEL koji treba čuti! (VIDEO)

Teodora Vranješević i Milorad Jurković
Dnevno.rs/Kolaž

Cela Srbija se budi da spasi život Teodore Vranješević!

 

Teodora Vranješević ima devet godina, a u maju prošle godine dijagnostikovana joj je leukemija. Do januara je uspevala da se drži u remisiji, ali se onda pojavio recidiv. Potrebna joj je hitna transplantacija koštane srži u Frankfurtu, jer je svakog dana sve veća mogućnost da se ova agresivna bolest probudi.

Najteže mi je bilo kad sam primala terapiju. Ponekad se malo rastužim što nisam kod kuće sa svojim prijateljima, ali posle mi bude lakše – kaže malena Teodora, koja čeka pomoć svih nas.

Humanitarnoj akciji za sakupljanje novca za Teodorino lečenje pridružio se i Milorad Jurković, stolar koji je poznat po stolicama za hranjenje dece koje daruje širom Srbije.

Stolar Mile apeluje na sve hostele, restorane i slične objekte koji žele da dopune ili urede svoj prostor, da se jave lično njemu putem Internet stranice stolarmile.com, a novac koji su planirali da izdvoje za te radove neka uplate na broj žiro računa za pomoć Teodori Vranješević. Uz dokaz o uplati na Teodorin račun, Stolar Mile će izvršiti neophodne radove.

Podsetimo, Teodora je juče dobila i SMS broj u Fondaciji “Budi Human”, a od trenutka aktivacije pristiglo je više od 165.000 poruka.

Tekst 292 šaljete na broj 3030!