SRBI BESNI NA VESNU PEŠIĆ: Zbog ove izjave čuvena političarka je na STUBU SRAMA (FOTO)

Vesna Pešić
Wikipedia/Heinrich Böll Stiftung/Kolaž

Arno Gujon već godinama pomaže srpski narod na Kosovu i Metohiji. Ipak, nakon što je na svom Tviter nalogu podelio priču o lepom gestu koji je doživeo u Beogradu, našao se na meti kritike srpske sociološkinje i bivše političarke Vesne Pešić.

 

Arno Gujon je nedavno gostovao u “Oko” magazinu na Rts-u gde je govorio o svom radu na Kosovu i Metohiji, stanju u mestima u kojima još uvek žive Srbi i generalno položaju stanovništva u tom delu zemlje.

Nakon završetka emisije, pri povratku kući, dogodio mu se jedan nesvakidašnji događaj. Beogradski taksista koji je prepoznao Gujona ne samo da nije želeo da naplati vožnju već mu je dao i 20 evra “Za našu braću dole” (više o ovom događaju možete čitati KLIKOM OVDE!)

Dirnut situacijom, mladi Francuz ju je podelio sa svojim pratiocima na Tivteru izazvavši bezbroj pozitivnih reakcija i komentara… i jedan negativan i to od srpske sociološkinje i bivše političarke Vesne Pešić.

– Ovaj hvalisavi dobrotvor – napisala je Pešić ispod Gujonovog Tvita o taksisti.

 

Ova njena izjava izazvala je pravu lavinu negativnih komentara od onih uvredljivih, pa do nešto blažih od strane korisnika koji su isticali da poštuju njen rad i nju kao intelektualca, ali da su neprijatno iznenađeni njenim Tvitom.

Gospođa Pešić se i nakon ovoga oglasila na Tivteru odgovarajući nekima od kritičara.

– Nije to mnogo bitno, ako su mnogi iritirani što sam rekla da donatori ne moraju uvek to da ističu da ne ispadne da rade za slavu, povlačim – u jednom trenutku je napisala.

Šta vi mislite o ovom postupku bivše političarke?