Vesti  Info  /  Srbija

STATUS KOJI JE POSTIDEO SRBIJU: Čuveni preduzetnik objasnio ZAŠTO JE AJFON POPULARAN KOD NAS!

Šta vi mislite o Pavlovićevim rečima?
Autor: A.L. Foto: Dnevno.rs/Kolaž
Vreme: 09:25h | 13. septembar. 2017.
2

 

Čuveni srpski internet preduzetnik i bloger Istok Pavlović objavio je na svom Fejsbuk profilu status posvećen novom Eplovom telefonu.

 

Prezentovan je Ajfon X kojeg će između ostalog krasiti i basnoslovna cifra.

 

 

Pavlović smatra da je baš činjenica da telefon toliko košta važna za Srbiju, a njegov status je "bacio varnicu" i postideo mnoge.

 

Svi pričaju kako je Samsung imao ovo i ono mnogo pre novog iPhona, ali iPhone X ima jednu stvar koju Samsung nikada nije imao: cenu od 1100 evra. Znači, kad uđeš u kafić i staviš ga na sto, ti si poručio svima: "ja imam 1100 evra, gledajte me". A taj feature je mnogima u Srbiji najvažniji.

 
Šta vi kažete na ovo?

 

 

Komentari

Zurkolomac 16 Sep, 00:05h kaže:

iphone ili bolje receno iKrs (iKlozet) je iskljucivo namenjen domacicama, starletama, pevaljkama, kvazi biznismenima made in Srbija, sudionicima farmi i zadruga i svim ostalim "akademicima". Najgluplji i najbeskorisniji uredjaj ikad napravljen na ovoj planeti. Sa jos glupljim i zatucanijim operativnim sistemom.
Licno bih se pre obesio gajtanom od pegle, nego drzao to zatucano djubre pored mene na stolu, da bih sa time privlacio paznju tupavih lopata sa splavova i slicno. Jel jasno jabucarcici??

dragan petrovic 15 Sep, 01:30h kaže:

najgluplje sto je ikad napisano , taj koji ima taj ne ide u kaficima gde idu prosecni i ostali. taj koji ima takav telefon ide na takvim mestima gde je za normalno da se to ima . prema tome moje druszvo NIKADA nije gledalo u telefon ko koji ima . ovo je cista glupotinja napisana od onog koji bi voleo da ga ima ... obicnog snoba

Nije moguće komentarisati vesti starije od 5 dana.